enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:34 Avrupa Haberleri: ABD-İran Cenevre Görüşmeleri: Körfez’de tatbikat, masada nükleer pazarlık
07:57 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
06:44 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
06:34 CHP’de Görele Belediyesi krizi
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:03 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:03 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:26 Moskova Crocus Expo’da dev gıda fuarına çok sayıda Türk şirketi katıldı
00:07 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:03 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:03 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:02 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:02 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
00:01 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şırnak ve Siirt’te Eren-12 Güleşli’ operasyonu başladı

Şırnak ve Siirt’te Eren-12 Güleşli’ operasyonu başladı
30.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Şırnak ve Siirt’te 1317 personelin katılımıyla ‘Eren-12 Güleşli’ operasyonu başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde terör örgütünün yurt içinden tamamen temizlenmesi hedefiyle başlatılan Eren operasyonlarına yenisi eklendi.

Şırnak ve Sirt’te ‘Eren-12 Güleşli” Operasyonu başlatıldı. Operasyonda Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1317 personel, 83 operasyonel tim görev alıyor.

11 Ocak’ta başlatılan Eren operasyonları kapsamında 75 işbirlikçi yakalandı. 421 mağara, sığınak ve depo imha edildi, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şırnak ve Siirt'te Eren-12 Güleşli' operasyonu başladı

Eren operasyonları sürüyor

Yıldırım Operasyonları’nın ardından Eren Operasyonları, Tendürek bölgesinde 1071 personelin katıldığı Eren-1 Tendürek Operasyonu ile başladı. Ardından 2 bin 24 personelin katılımıyla Eren-2 Lice Operasyonu başlatıldı.

Eren-3 Ağrı Dağı Operasyonu’na ise 1040 personel katıldı.

Eren 4-5 birlikte başlatıldı. Eren-4 Karlıova-Varto Operasyonu`na 1620 personel, Eren-5 Bagok’ta ise 2 bin 550 personel görev aldı.

Bitlis ve Siirt`te “Eren -6 Mergelo” Operasyonu 1453 personelle gerçekleştirildi.

Tunceli’de 1062 personelin görev aldığı “Eren-7 Mercan-Munzur” Operasyonu metrelerce karda yapıldı.

Hatay, Osmaniye ve Gaziantep`te ise 1670 personelin katılımıyla “Eren-8 Amanoslar operasyonu düzenlendi.

Eren-9 Kazan-Han Yaylası ise Hakkari’de 2 bin 218 personel katıldı.

Eren-10 Gabar operasyonuna Şırnak ve Siirt’te 1073 personel katıldı.

Bitlis ve Siirt’te ise Eren-11 Sehi ormanları operasyonu yapıldı. Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 781 personel görev aldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 30 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.