enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:10 İran’daki Türk vatandaşlarına güvenlik uyarısı
14:58 ABD ve İsrail İran’a saldırı başlattı: Körfez’de tansiyon yükseliyor
14:18 Bolu Belediyesi’ne operasyon: Tanju Özcan ve 12 kişi gözaltına alındı
13:44 ABD – İsrail’in kardeş İran’a saldırısı öncesi çıkan haberler…
12:19 İran, İsrail’e misilleme saldırısı başlattı
11:00 ABD ve İsrail, İran’a saldırı başlattı
00:07 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:06 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:06 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:06 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:05 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
00:04 Avrupa Haberleri / Rus petrolü tartışması büyüyor: Zelenskiy, Fico’yu Ukrayna’ya çağırdı
00:04 6 soruda Afganistan-Pakistan krizi
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Geleneksel İftar Programı’nda konuştu
00:03 MSÜ Hava Harp Okulu’nda uyuşturucu soruşturması: 3 sözleşmeli er tutuklandı
00:02 Kruvaziyer fırtınası Türkiye’de esecek: Turizmde gizli patlama
00:02 Türk siyasi tarihinin “postmodern darbe” sürecinin failleri yargılama sonucu cezasız kalmadı…
00:01 AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığınca,”28 Şubat: Vesayet, Darbe ve Milli İradenin İnşası” programı düzenlenecek
11:37 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:24 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şehir Haberleri’den kısa kısa!

Şehir Haberleri’den kısa kısa!
26.04.2024
A+
A-

10HABER’den Editör Onur AVCI, Şehir Haberleri’den kısa kısa başlıklarla bülten hazırladı. Bugün sizin tarafınızdan okunmayı bekleyen haberlerden gündem seçkisi düzenledi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

onurkan avcı (@avcionurkan) / X

Onurkan AVCI, Editör

  • Antalya’daki teleferik kazasında kontrol odasının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Otomasyon amiri Yellice’nin vatandaş uyarısıyla sistemi 25 saniyeliğine durdurduğu, telefonla konuştuktan sonra kontrol etmeden yeniden çalıştırdığı görüldü.
  • İstanbul Valisi Davut Gül 1 Mayıs’ın bu sene de Taksim’de kutlanmayacağını duyurdu. Karara tepki gösterenler Anayasa Mahkemesi (AYM) kararını hatırlattı. 23 Nisan’da Vali yerine koltuğa oturan minik kız ise Taksim’de 1 Mayıs kutlamalarına ‘evet’ dedi.
  • İsmailağa Cemaati’nin lideri Hasan Kılıç Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeden saatler önce Cübbeli Ahmet İbrahim Uslu’yu yeni şeyh ilan etti, ancak İsmailağa’dan bir açıklama gelmedi.
  • 24 Nisan’da devam edecek Yargıtay Başkanlığı seçimlerinde başkan adayları Muhsin Şentürk ve Ömer Kerkez’in vaatlerini üyelerle paylaştığı öğrenildi. Tarafsız Yargıtay, alakart yemek ve dedikodunun prim yapmaması gibi maddeler gelmedi.
  • Yaklaşık bir yıl önce köpeğiyle Balıkesir’de yürüyüşe çıkan ve o günden beri izine rastlanılamayan ekonomist Korhan Berzeg’in yaşadığı köyün yakınında insan kemiği olduğu düşünülen iskelet parçaları, eşya ve kredi kartlarına rastlandı.
  • MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘yerel halk’ ifadesi üzerinden Mehmet Şimşek’i ‘müfsit’ ifadesiyle hedef alması tartışma yarattı. 10Haber’den Caner Polat’a konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise ifadenin Şimşek için değil İmamoğlu ve Yavaş için kullanıldığını söyledi.
  • Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral ‘CHP-PKK işbirliğinin resmi’ diyerek CHP’li bir belediye başkanının Dem Parti’ye yaptığı bir ziyaretin fotoğrafının montajlı halini paylaştı. Montajda fotoğrafa PKK ve Öcalan posterleri eklendiği görüldü.
  • Mardin’den Manisa’ya freni bile doğru düzgün tutmayan hurda bir araçla tarım işçisi olarak giden grupta ölen dört kişiden biri 6, diğeri 13 yaşındaydı. Çocuk bayramına sahip tek ülkede iki çocuk böyle öldü, yedisi de yaralandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.