enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta’dan Denetim, Çürümüş 22 Ton Soğan İmha Edildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta’dan Denetim, Çürümüş 22 Ton Soğan İmha Edildi
12.12.2022
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, sebze meyve halinde yaptıkları denetimlerde 22 ton çürümüş soğan ele geçirdi.

Şanlıurfa’dan TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)nın haberine göre, Zabıta ekiplerinin el koyduğu soğanlar imha edilirken işyeri sahibine cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipler, Hal Pazarında yaptıkları denetimlerde 22 ton bozuk kuru soğan ele geçirdi.

Zabıta ekipleri Hal Pazarında yaptıkları denetimde bir komisyoncuda bulunan kuru soğanların bozuk olduğunu fark etti. Piyasaya sürülmek için Niğde’den Şanlıurfa’ya getirilen soğanları kontrol eden Zabıta ekipleri torbaların içerisindeki soğanların yeşererek bozulduğunu belirledi.

İşyeri sahibi hakkında idari yaptırım tutanağı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bozuk 22 ton kuru soğan’a el koydu. Kepçe ile kamyona yüklenen kuru soğanlar zabıta ekipleri tarafından çöp merkezinde imha edildi.

HA Haber Ajansı, 12 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.