enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
04:58 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
00:55 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:51 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:47 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:45 Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:39 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:17 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:04 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
00:01 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
12:15 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:07 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 ICE’a Tepki Büyüyor
00:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, “Türkiye’nin her yerinde Bakan arkadaşlarımız”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, “Türkiye’nin her yerinde Bakan arkadaşlarımız”
12.03.2024
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 17 bakanın seçimde görevli olarak İstanbul’a gelmeye başladığına yönelik açıklamalarına ilişkin “Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul adayına sormak gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

Ozan Gülaçtı on X: "Türkiye Yüzyılı şehirleri için, Gerçek belediyecilik için, Hazırız, Kararlıyız. #BaşlasınAdanaYüzyılı https://t.co/dFxv6ld2Gz" / X

Bakan Mehmet Fatih Kacır, Yalova Valiliği’ni ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazana Türkiye’nin güzel şehirlerinden Yalova’da başladıklarını belirterek, güzel bir gün geçirdiklerini ve esnafla bir araya geldiklerini söyledi.

Bakan Kacır, İmamoğlu’nun 17 bakanın seçimde görevli olarak İstanbul’a gelmeye başladığına yönelik açıklamalarına yönelik soru üzerine, şunları söyledi:

“Türkiye’nin her yerinde Bakan arkadaşlarımız, bizler elbette sahadayız. Sadece İstanbul’da değil, Türkiye’nin her yerinde; sadece seçim döneminde değil, her daim gayretlerimizi sürdürüyoruz. Ben geçtiğimiz günlerde Zonguldak’taydım, Batman’daydım, Giresun’daydım. Bütün bakanlarımız da Türkiye’nin dört bir yanında her daim, özellikle kendi alanlarında Türkiye’nin ekonomik kalkınma yolculuğuna katkı sunmaya dönük gayretlerini, çalışmalarını tabii olarak sürdürüyorlar”.

“Biz nihayetinde Türkiye’nin tüm şehirlerinden sorumluyuz” diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kaçır konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sorumluluğumuzu yerine getirmek için gayret ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul adayına sormak gerektiğini düşünüyorum. Kendisi geçtiğimiz yıl 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali Cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek İstanbul’dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu. Acaba o mitingleri yaparken İstanbul’un ulaşım sorununu mu çözüyordu? Şehrini değil şöhretini, kentini değil kendini düşünerek İstanbul’dan bin kilometre ötede hayali Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak miting yaparken İstanbul’un deprem sorununa yönelik bir çalışma mı yürütüyordu? Aslında kendisine bunları sormak gerektiğini düşünüyorum.”

Fotoğraf açıklaması yok.

Gazeteci* Faruk TEZCAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.