enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:37 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:54 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:43 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:49 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:22 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:01 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
09:52 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:02 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:21 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:21 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
00:20 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:14 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:13 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:12 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Kaç Yıl Sürdü?
00:09 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, “Türkiye’nin her yerinde Bakan arkadaşlarımız”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, “Türkiye’nin her yerinde Bakan arkadaşlarımız”
12.03.2024
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 17 bakanın seçimde görevli olarak İstanbul’a gelmeye başladığına yönelik açıklamalarına ilişkin “Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul adayına sormak gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

Ozan Gülaçtı on X: "Türkiye Yüzyılı şehirleri için, Gerçek belediyecilik için, Hazırız, Kararlıyız. #BaşlasınAdanaYüzyılı https://t.co/dFxv6ld2Gz" / X

Bakan Mehmet Fatih Kacır, Yalova Valiliği’ni ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazana Türkiye’nin güzel şehirlerinden Yalova’da başladıklarını belirterek, güzel bir gün geçirdiklerini ve esnafla bir araya geldiklerini söyledi.

Bakan Kacır, İmamoğlu’nun 17 bakanın seçimde görevli olarak İstanbul’a gelmeye başladığına yönelik açıklamalarına yönelik soru üzerine, şunları söyledi:

“Türkiye’nin her yerinde Bakan arkadaşlarımız, bizler elbette sahadayız. Sadece İstanbul’da değil, Türkiye’nin her yerinde; sadece seçim döneminde değil, her daim gayretlerimizi sürdürüyoruz. Ben geçtiğimiz günlerde Zonguldak’taydım, Batman’daydım, Giresun’daydım. Bütün bakanlarımız da Türkiye’nin dört bir yanında her daim, özellikle kendi alanlarında Türkiye’nin ekonomik kalkınma yolculuğuna katkı sunmaya dönük gayretlerini, çalışmalarını tabii olarak sürdürüyorlar”.

“Biz nihayetinde Türkiye’nin tüm şehirlerinden sorumluyuz” diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kaçır konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sorumluluğumuzu yerine getirmek için gayret ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul adayına sormak gerektiğini düşünüyorum. Kendisi geçtiğimiz yıl 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali Cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek İstanbul’dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu. Acaba o mitingleri yaparken İstanbul’un ulaşım sorununu mu çözüyordu? Şehrini değil şöhretini, kentini değil kendini düşünerek İstanbul’dan bin kilometre ötede hayali Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak miting yaparken İstanbul’un deprem sorununa yönelik bir çalışma mı yürütüyordu? Aslında kendisine bunları sormak gerektiğini düşünüyorum.”

Fotoğraf açıklaması yok.

Gazeteci* Faruk TEZCAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.