enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:00 ‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları arasına katıldı
00:03 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Terörü ilanihaye Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız”
00:02 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri!…
00:02 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:01 Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
00:01 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:01 Erdoğan: Karadeniz’de sivil gemiler hedef alınmamalı, ikazlarımızı ilettik
00:01 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
00:00 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Yeni fırsatların ortaya çıktığı dönemden geçiyoruz”
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Boraltan faciası, CHP’nin Türkiye tarihine geçmiş bir kara lekesidir”
00:07 Science dergisindeki Muhtemel ‘İstanbul’ depremine ilişkin uzmanlardan farklı açıklamalar peş peşe geldi…
00:07 Doç. Dr. Barış Semiz, “Pamukkale’nin Uşak’taki altın madeni faaliyetleriyle ilişkilendirilmesi gerçeği yansıtmıyor”
00:06 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “İzmir’in okullarında tuvaletlerde sabun var ama çeşmelerinde su akmıyor”
00:05 Devlet Bahçeli: Türk dili, milli varlığın korunmasına yönelik stratejik bir sorumluluktur
00:03 Trafikte düzeni bozana rekor cezalar yolda
00:03 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
00:01 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:00 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
09:59 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
31.07.2025
A+
A-

* Özgür Özel’in erken seçim ve anket açıklamalarına vurgu yapan Övür, Ekrem İmamoğlu’nun kamuoyundaki algısına yönelik çarpıcı bir veriyi de paylaştı.

* Detayı bültenimizde!…

TÜHA/TÜRKUAZ İnternational News Agency

İSTANBUL, 31 TEMMUZ  2025 – Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür son anket sonuçlarını köşesine taşıdı. Mahmut Övür yazısında, “İBB eksenli ciddi yolsuzluk iddiaları giderek boyutlanıyor hem de CHP yine siyaset üretmede eskisinden çok daha kötü durumda.” ifadelerini kullandı.

İşte Mahmut Övür’ün o yazısı:

İMAMOĞLU HALKIN GÜNDEMİNDE Mİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, biraz da 2023 seçimleri öncesini hatırlatan bir yaklaşımla sürekli anketlerden söz ediyor ve olası bir erken seçimde yüzde 60-70 oy alacaklarını söylüyor.

Oysa hem İBB eksenli ciddi yolsuzluk iddiaları giderek boyutlanıyor hem de CHP yine siyaset üretmede eskisinden çok daha kötü durumda. GENAR Araştırma’nın son haziran anketinde AK Parti yüzde 34.3 oyla birinci görülürken, CHP yüzde 32.6 ile ikinci sırada.

Ama en ilginci CHP’lilerin kendilerini helak ettikleri Ekrem İmamoğlu’nun kamuoyundaki algısı. GENAR’ın yaptığı ankette “halkın en önemli gündemi” sıralamasında CHP’liler üzülecek ama İmamoğlu yüzde 5.2 ile ancak 4’üncü sırada.

İlk üçte enflasyon, hayat pahalılığı, adalet ve terörsüz Türkiye var…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.