enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:25 Münih Güvenlik Konferansı başlıyor: Batı ittifakı sınavda
13:00 CASCFEN’in Teşkilatlanmasında Yeni Aşama…
00:14 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “Guterres Kıbrıslı Türklerin hayal kırıklıklarının farkında”
00:13 ABD Başkanı Donald Trump, “İran’la bir anlaşma yapmak istiyoruz ve müzakereler sürüyor”
00:07 Dr. Ender Saraç: Dünyayı proteinle beslenen toplumlar yönetiyor
00:06 Gazeteci Özlem BAY’ın Haber Ajandası: İş yerine taşınan hayat, yüzde 30 verim kaybı yaratıyor
00:05 Rusya’nın tankerleri 2025’te neredeyse her gün Danimarka sularındaydı
00:04 NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulundu….
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Vucic ile Ankara’da bir araya geldi.
00:02 Avrupa Haberleri: Von der Leyen, kritik Draghi zirvesi öncesinde iki vitesli Avrupa fikrini savundu
00:01 Karayolları Trafik Kanunu’nda düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi…
00:01 Norveç’te Epstein soruşturması: Eski Başbakan Jagland’ın mülklerinde arama
00:00 Gezani Kasırgası Madagaskar’ı vurdu: En az 36 kişi hayatını kaybetti
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Haberler.com stüdyosunda Melis Yaşar’ın canlı yayın konuğu oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Haberler.com stüdyosunda Melis Yaşar’ın canlı yayın konuğu oldu
27.01.2025
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Haberler.com stüdyosunda Melis Yaşar’ın sunduğu programda gündemi değerlendirdi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency  

Program boyunca güncel olaylara dair dikkat çeken tespitlerde bulunan Arıkan, Türkiye’nin siyaset, ekonomi ve toplumsal meselelerindeki önemli başlıklara dair açıklamalarda bulundu.

“ÜRETİME DAYALI BİR KALKINMA SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ”

“YAKIN BİR ZAMANDA YENİ YOL İTTİFAKINA YENİ PARTİLER KATILACAK”

Türkiye’de siyasetin dilinin 50+1 sistemiyle daha da sertleştiğine dikkat çeken Arıkan, “Seçimleri kazanabilmek için Türkiye’yi zor durumda bırakacak cümleler kuruldu,” ifadeleriyle siyasette kullanılan söylemleri eleştirdi. Ayrıca İttifaklar konusuna değinen Arıkan, Yeni Yol İttifakı’nın genişleyeceğini ve yeni partilerin katılımıyla daha güçlü bir yapıya kavuşacağını belirtirken “Cumhur İttifakı’yla beraber yol yürümemizin kolay olmadığını düşünüyorum, ancak AK Parti’ye davetimiz geçerlidir,” şeklinde konuştu.

“BİR MUHALEFET PARTİSİNİN GENEL BAŞKANI ELEŞTİRİ HAKKINA SAHİP OLMALI”

Ümit Özdağ’ın gözaltına alınma sürecine dair konuşan Arıkan, bu tür müdahalelerin demokrasiye zarar verdiğini ifade etti. “Ümit Özdağ siyaseten hayatta yan yana gelmeyeceğim isimlerden biri fakat bu yapılanı kabul etmemiz mümkün değil,” diyen Arıkan, muhalefet liderlerinin eleştiri yapabilme hakkına sahip olması gerektiğinin altını çizdi.

“6’LI MASA TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIMDI”

6’lı masayı Türkiye siyasetinde önemli bir adım olarak nitelendiren Arıkan, muhalefet partilerinin bir araya gelmesinin değerli olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, “Seçimleri kazanmak için İmralı görüşmeleri yapılıyor,” sözleriyle hükümetin seçim stratejisini de eleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.