enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
07:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
07:38 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:02 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
07:00 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:36 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:19 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:58 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
09:17 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:00 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:49 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:13 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
07:27 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
11:18 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:32 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
10:04 Su, Suyun Önemi Türkiye’de Su Politikaları ve Su Sorunu Üzerine Kısa Anımsatmalar…
07:48 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
07:46 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
07:42 İsrail-İran saldırıları askeri perspektiften ne anlama gelir?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rusya: Ukrayna’ya ait 3 bin 491 askeri tesis yok edildi

Rusya: Ukrayna’ya ait 3 bin 491 askeri tesis yok edildi
13.03.2022
A+
A-

MOSKOVA – TÜHA HABER / Rusya Savunma Bakanlığı saldırının başlatıldığı 24 Şubat’tan bu yana Ukrayna’ya ait 3 bin 491 askeri alt yapı tesisinin yok edildiğini açıkladı.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘Reuters‘den aktardığı haberine göre, Rusya’nın 24 Şubat’ta Ukrayna’ya başlattığı saldırı devam ediyor. Kiev,  Harkiv, Chernihiv, Sumi ve Mariupol ağır bombardıman altında.

Mariupol’dan Zaporijya’birçok insani koridor açılırken Rusya birçok askeri tesisi bombalamayı sürdürüyor.

Rusya Savunma Bakanlığı 24 Şubat’tan bu yana 3 bin 491 askeri alt yapı tesisini yok ettiklerini açıkladı.

Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov, yaptığı açıklamada, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa dair güncel verileri paylaştı.

Rusya Silahlı Kuvvetleri ile Donbas’taki sözde ayrılıkçı yönetimlerin Ukrayna’da ilerlemeye devam ettiğini aktaran Konaşenkov, 5 yerleşim biriminin kontrolünün ele geçirildiğini belirtti.

Ukrayna ordusuna ait 123 insansız hava aracı (İHA) ve 115 çok namlulu roketatarın yanı sıra 1127 tank ve çeşitli zırhlı araç, 423 obüs ve havan topu, 934 özel askeri aracın yok edildiğini kaydeden Konaşenkov, “Ukrayna’da saldırılar sonucunda toplamda 3 bin 491 askeri altyapı tesisi imha edildi” ifadesini kullandı.

Konaşenkov ayrıca bu sabah uzun menzilli silahlarla gerçekleştirdikleri saldırılarla Vasılkiv kentindeki askeri havaalanı ve Brovori’deki Ukrayna ordusunun ana radyo ve elektronik istihbarat merkezinin devre dışı bırakıldığını kaydetti.

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Mart 2022]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.