enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:03 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:03 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:26 Moskova Crocus Expo’da dev gıda fuarına çok sayıda Türk şirketi katıldı
00:07 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:04 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
00:03 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:03 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:02 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:02 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
00:01 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
10:12 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:52 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:48 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rus savaş uçakları kayıt dışı uçtu: NATO engelledi!

Rus savaş uçakları kayıt dışı uçtu: NATO engelledi!
22.04.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Baltık Denizi üzerinde bildirimde bulunmadan seyreden Rus savaş uçaklarını tespit eden NATO, uçakları hava sahasından çıkmaya zorladı. Rus savaş uçaklarının, uluslararası hava sahasındaki 3 saatlik uçuşun ardından kendi hava sahasına döndükleri kaydedildi.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘Kırım Haber Ajansı‘ndan aktardığı haberine göre, NATO, önceki gün Baltık Denizi üzerinde kime ait olduğu belirlenemeyen uçaklar tespit etti.

Radarda kimliği belirsiz uçakların tespit edilmesinden sonra NATO’nun Almanya’da bulunan Birleşik Hava Operasyonları Merkezi, Baltık bölgesindeki müttefik savaş uçaklarının havalanmasını istedi.

Estonya, Litvanya ve Polonya’da bulunan NATO uçakları, uçuş planı vermeyen ve bazıları radar sinyalleriyle tanımlanamayan uçakları takip ve önleme için havalandı.

KAYIT DIŞI BOMBARDIMAN UÇAKLARI

Almanya, İtalya ve Polonya’ya ait NATO uçakları, Rusya’ya ait Tu-160 tipi iki bombardıman uçağı ile bunlara eşlik eden Su-27 tipi ve Su-35 tipi savaş uçaklarının Baltık Denizi üzerinde uçtuğunu tespit etti.

Rus bombardıman uçakları, 3 saatlik ihlalin ardından Rus hava sahasına geri döndü. Rus uçaklarının, sivil hava trafiği kontrolörleri tarafından tespit edilemeyeceği için sivil uçuşlar açısından tehlike oluşturabileceği ifade edildi.

HABER : Ozan Barış Erim & QHA

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Nisan 2021]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.