enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:07 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:06 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:06 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:06 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:05 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
00:04 Avrupa Haberleri / Rus petrolü tartışması büyüyor: Zelenskiy, Fico’yu Ukrayna’ya çağırdı
00:04 6 soruda Afganistan-Pakistan krizi
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Geleneksel İftar Programı’nda konuştu
00:03 MSÜ Hava Harp Okulu’nda uyuşturucu soruşturması: 3 sözleşmeli er tutuklandı
00:02 Kruvaziyer fırtınası Türkiye’de esecek: Turizmde gizli patlama
00:02 Türk siyasi tarihinin “postmodern darbe” sürecinin failleri yargılama sonucu cezasız kalmadı…
00:01 AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığınca,”28 Şubat: Vesayet, Darbe ve Milli İradenin İnşası” programı düzenlenecek
11:37 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:24 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
09:01 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
00:46 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:18 Türkiye Bursları’na 2026 Yılında 200 Bine Yakın Rekor Başvuru
00:13 Bakan Abdulkadir Uraloğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme hattı 2 yaşında
00:13 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Roketsan’a “Sıfır Atık Belgesi” verildi

Roketsan’a “Sıfır Atık Belgesi” verildi
24.06.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Roketsan’a “Sıfır Atık Belgesi” verdi. İklim değişikliğinin görmezden gelinebilecek bir konu olmadığını ifade eden Erdoğan, salgın sonrası dünyayı iyileşme sürecinin beklediğini söyledi.

Emine Erdoğan, Roketsan'a 'Sıfır Atık Belgesi' verdi - Haberler MilliyetCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Roketsan’ın Lalahan Yerleşkesi’nde düzenlenen Sıfır Atık Belgesi takdim törenine katıldı.

“Yeni dünyayı iyileşme süreci bekliyor”

Burada konuşma yapan Emine Erdoğan, “Salgın bu günümüz ve yarınımız için büyük bir dönüm noktasıdır. Bundan sonra yeni dünyayı iyileşme süreci bekliyor” dedi.

İyileşme için “sıfır karbon ekonomi“yi işaret eden Erdoğan, Avrupa’nın 2050’de hedefinin “karbon nötr” bir kıta olduğunu hatırlattı. Küresel rekabette geri kalmamak için dönüşümün gerekliliğini vurguladı.

“İklim değişikliği görmezden gelebileceğimiz bir konu değildir”

Emine Erdoğan, “Biz de artık ülke olarak, kendi dönüşüm süreçlerimizi hızlandırıyoruz. Bu, önümüzdeki tercihlerden biri değil, bilakis başlı başına bir zorunluluktur. İklim değişikliği, halının altına süpürüp, görmezden gelebileceğimiz bir konu değildir” açıklamasını yaptı.

“Ortak şuurla dünyayı iyileştireceğiz”

Roketsan’a Sıfır Atık Belgesi takdim töreninde kürsüye çıkan Erdoğan, “Ortak şuurla dünyayı iyileştireceğiz” dedi.

Erdoğan, “Televizyon açtığımızda çevre felaketleri ile ilgili haber almadığımız bir gün geçmiyor. Doğa üzerindeki stresi kaldıramadığını çok açık bir şekilde gösteriyor” diye konuştu.

Sözü “Sıfır Atık Projesi” çalışmalarına getiren Erdoğan, 2023’e kadar projenin Türkiye’nin her yerinde yaygınlaşmış olacağını söyledi.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 24 Haziran  2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.