enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
00:56 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Deprem Bölgesi Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu…
00:45 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:31 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
00:17 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bakü’de Genç MÜSİAD’ın organizasyonu’nda konuştu…
00:12 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Suriye’ye dönenlerin sayısı 550 bini buldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pfizer Gelişmiş Pazarlar Ticari Beceriler Eğitim ve Gelişim Direktörü Elif Çetinkaya oldu

Pfizer Gelişmiş Pazarlar Ticari Beceriler Eğitim ve Gelişim Direktörü Elif Çetinkaya oldu
09.03.2023
A+
A-

Pfizer Türkiye’ye 2008 yılında katılan Elif Çetinkaya, Ticari Beceriler Eğitim ve Gelişim Direktörü olarak Gelişmiş Pazarlar Eğitim ve Gelişim liderlik ekibine atandı.

2008 yılında Marmara Üniversitesi İktisat bölümünden, 2011 yılında ise İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü İngilizce MBA programından mezun olan Elif Çetinkaya, PwC insan kaynakları uzmanlığı ve ICF Gestalt koçluk programı yanı sıra birçok farklı ekolde kişilik, davranış ve liderlik envanterlerin eğitmenliğini ve koçluğunu yapmaktadır. 2008 yılında Pfizer Türkiye’ye katılan Çetinkaya, satış teşkilatındaki üç yıllık deneyiminin ardından İnsan Kaynakları alanında dört yıl boyunca farklı görevler üstlenmiş, 2016 yılında Kurumsal Eğitim ve Gelişim alanında çalışmaya başlamış, Pfizer Türkiye Eğitim ve Gelişim Takım Liderliği yanı sıra Pfizer Doğu Avrupa Ticari Eğitim Mükemmelliği Liderliği rolünde çok sayıda proje ve girişime liderlik etmiştir. Gelişmiş Pazarlar Ticari Beceriler Eğitim ve Gelişim Direktörü Elif Çetinkaya yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Lider yetiştirmeye odaklı bir biyofarma şirketi olan Pfizer, insan kaynağı politikalarını da bu değer doğrultusunda örüyor, çalışanlarına bireysel gelişim ve yüksek performans için çok sayıda, çeşitli olanaklar sağlıyor. Türkiye dahil geniş bir bölgede yetenek gelişimi stratejilerinin oluşturulması ve hayata geçirilmesine liderlik eden bir Pfizerli olarak, bu fırsatları çalışanlarına sunan Pfizer ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Yeni görevimde Pfizer Türkiye’nin örnek teşkil ettiği yetenek gelişimi yaklaşımı ile elde ettiğim birikimle, gelişmiş pazarlar bölgesinde bu stratejilere yön verecek olmaktan büyük heyecan duyuyorum.”

Gazeteci* Ata Ulaş Dağlıoğlu

***Pfizer Hakkında:Pfizer, 170 yıldır “hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler” hedefiyle çalışmakta, bugünün ilaç endüstrisinde yenilikçi ve yüksek teknolojili yaklaşımlarla yeni tedavilere odaklanmaktadır. Pfizer, bir yandan dünyanın en yaygın kullanılan temel sağlık ürünlerini üretip ilaç ve aşılarıyla sağlığın korunmasına katkı sağlarken, diğer yandan geleceği şekillendirecek ve hastaların en yüksek faydayı sağlayabileceği tedaviler üzerinde araştırmalar yürütmektedir. Pfizer’de kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi evrensel sağlık sorunlarına karşı tedaviler geliştirilirken, çok nadir görülen hastalıklara karşı mücadele için çalışılmaktadır. Üniversiteler, dernekler ve kamu ile yaptığı ortak çalışmalarla iş, yatırım ve inovasyon ortamına katkı sağlayan Pfizer, 1957 yılından beri Türkiye’de de hizmet vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.