enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:56 Büyük yolsuzluk operasyonu İzmir’e de sıçradı: Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer gözaltına alındı
08:32 TBMM bugün yoğun gündemle haftaya başlıyor
08:15 CHP kurultayı davası ertelendi
07:32 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
07:26 Uluslararası Sistemde Azerbaycan’ın Jeopolitiği ve Dış Politikasının Temel Öncelikleri
07:21 Bakan Yerlikaya: 50 binin üzerinde vatandaşımız güvenli bölgelere alındı
07:19 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Hazreti Muhammed’in karikatürünü yayımlayan dergiye adli soruşturma başlatıldı
07:15 Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, “ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak”
07:05 Muhalefet açığının ürettiği maliyet
07:03 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK)’nin İstanbul’da “yaz buluşması”
07:00 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(ABD-İran) Uzlaşma ihtimali var”
06:21 İMMİB-SPD’nin AWARE Projesi Çevrimiçi I. Sektörel Çalıştayı yapılacak.
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fuat Sezgin, büyük bir ilim insanıydı
22:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarında sorumluluğu olduğu tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı
09:46 Kabine bugün toplanacak
09:41 Gazze kitabı: İsrail’in algı operasyonuna cevap
08:32 CLIMPS Projesi Uygulama Ekibi’nden KOTO’ya çalışma ziyareti
08:02 Dronlar ve Füzelerle Değişen Muharebe Dinamikleri
07:49 Dışişleri Bakanı Fidan, NATO üyelerinin gelecekteki 10 yıl içerisinde savunma harcamaları iki ayrı kalemde yüzde 5’e çıkacak!
07:01 Medeniyetler Çatışması, Batı Karşıtlığı ve İslamcılığın Yeniden İnşası
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Payten’in iletişim faaliyetleri No:165’e emanet

Payten’in iletişim faaliyetleri No:165’e emanet
21.10.2021
A+
A-

İSTANBUL-TÜHA HABER / Avrupa’nın 6. büyük yazılım firması Asseco grubu bünyesinde faaliyet gösteren ödeme altyapıları şirketi Payten, iletişim çalışmaları için 360 derece iletişim hizmetleri sunan “purpose” ajansı Marjinal Porter Novelli markalarından No:165 ile anlaştı.

Yurtta sulh, cihanda sulh(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Payten’in, 27 Banka ve 45.000’den fazla üye işyeri ile Türkiye’nin en büyük online ödeme ağına sahip bulunuyor.

Payten Türkiye, uzman ekibiyle ve bünyesinde bulunan Nestpay, Merchant Safe Unipay, Paratika ve Mobven markalarıyla, e-ticaret, mobil ödeme, ödeme işleme ve POS hizmetlerini müşterilerine dış kaynak, ekipman, bakım ve destek hizmetleri dahil olmak üzere, uçtan uca sağlıyor.

Payten Türkiye’nin ve bünyesinde barındırdığı tüm markaların iletişim faaliyetlerini bundan böyle “iletişimde çoklu disiplin yaklaşımı”yla faaliyet gösteren No:165 tasarlayacak ve uygulayacak.

CANSU ASLAN – Marjinal Porter Novelli

HABER : Cansu ASLAN

***

Payten Hakkında
2800 çalışanı ve 23 ülkedeki operasyonu ile Avrupa’nın en büyük bilişim firması olan Asseco South Eastern Europe Group (ASEE) şirketi olan Payten, finans sektörü başta olmak üzere tüm şirketler için kartlı ve kartsız işlemleri destekleyen kapsamlı ödeme sektörü çözümleri sunuyor. Payten; bünyesinde bulunan Nestpay, Merchant Safe Unipay, Paratika ve Mobven markaları ile e-ticaret, mobil ödeme, ödeme işleme ve POS hizmetlerini dış kaynak, ekipman, bakım ve destek dahil olarak uzman ekibi ile uçtan uca hizmet sağlıyor. Türkiye’nin ilk online ödeme sağlayıcısı olan Payten, 22 yıllık yerel tecrübesi ve Asseco Grup global desteği ile farklı platformlar ve sektörler için bütünsel bir yaklaşım ile hizmetler sunuyor.

No:165 hakkında
No:165, Marjinal Porter Novelli çalışanları tarafından kurulan kreatif iletişim ajansıdır. İletişimde çoklu disiplin yaklaşımıyla faaliyet gösteren No:165, markalar için kreatif ve entegre iletişim kampanyaları tasarlamaktadır. http://no165.net/

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Ekim 2021]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.