enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:40 İletişim Başkanı Altun’dan “1 Mayıs” mesajı…
12:16 Kocaeli’nin Körfez Belediye Başkanı Söğüt’ten ilk Hereke Halısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi!…
11:27 Şampiyon gibi oynamıyoruz!…
09:27 KASKF Başkan adayı Mevlüt Ağra, “Ben değil, biz anlayışı ile şeffaf kararlar alınacak”…
09:23 Uluslararası İstanbul Anne, Bebek, Çocuk Fuarı ‘CBME’ Türkiye’nin Yeni Odak Grupları Belli Oldu!
08:47 Ruslar, Ukrayna’daki cephede saldırılarını önemli ölçüde artırdı…
08:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suriye’de en büyük risk terör örgütleri”
08:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail’in bir kalıcı ateşkes garantisi verme niyeti yok”
07:56 Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Askerlik sınıflandırma sonuçları e-Devlet üzerinden erişime açıldı…
07:45 Gazeteci Gül KABACAOĞLU’nun ‘Orada N’ler Oluyor!’ Dış kaynaklı haberleri!…
18:08 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, “Güçlü Medya, Bilinçli Toplum Zirvesi”nde konuştu…
17:43 Erdoğan: Kameraları bantlamak bizim kitabımızda yazmaz…
14:21 Hollanda’ya Türk göçünün 60. yılına girerken, bu sürecin birçok toplumsal boyutu tekrar gözden geçiriliyor…
13:41 Bakan Kurum’dan Arnavutköy’deki TOKİ konutlarına ilişkin açıklama
13:19 Türkiye’den ve Dünya’dan kısa kısa ‘Satır Başı’ haberler!
12:33 XI. Uluslararası Urla Enginar Festivali ve I. Uluslararası Urla Sürdürülebilir Gastronomi ve Tarım Konferansı Başarıyla Gerçekleşti…
11:05 DoktorTakvimi, bir kez daha Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında
10:39 Doğal afetlerden kaynaklanan ekonomik kayıplar ilk çeyrekte 83 milyar dolara ulaştı
09:22 RTÜK) Başkanı Şahin, “sokak röportajları” toplumda ayrışmaya, manipülasyona ve yanlış bilgilendirmeye yol açıyor…
09:00 Terör ve İstihbarat!…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Paşinyan, Miçotakis ve Netanyahu bile Türkiye’ye bu kadar saldırmadı!

Paşinyan, Miçotakis ve Netanyahu bile Türkiye’ye bu kadar saldırmadı!
05.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / STAR Gazetesi Yazarı Resul TOSUN, Katar’ın nüfusunun 3 milyona yakın olduğunun görüldüğünü, fakat bu sayının büyük çoğunluğunun ise Katar vatandaşı olmayan Katar’da çalışan yabancıların olduğuna dikkat çekiyor.

RESUL TOSUN (@resultosun60) | TwitterResul TOSUN, kaleme aldığı ‘Paşinyan, Miçotakis ve Netanyahu bile Türkiye’ye bu kadar saldırmadı!‘ başlıklı yazısında, “Katar’ın gerçek nüfusu 300 bin civarındadır. Bütün vatandaşlar 300 bin. Bizim bazı üniversitelerimizdeki öğrenci sayısı Katarlılardan daha fazladır” diyor.

“Katar’da sadece bir üniversite var öğrenci sayısı %64’ü bayan tamamı 19 bin” bulunduğunu ifade eden Resul TOSUN, Katar ordusunun asker sayısının sadece 11.800 (onbirbinsekizyüz) kişi olduğunun altını çiziyor.

Resul TOSUN, Türkiye Katar arasında yapılan protokol gereği Katar ordusu adına Türkiye’de öğrenim görecek olan resmi ve sivil tıp öğrenci sayısının iki elin parmakları kadar bile olmadığını ifade ediyor.

STAR Gazetesi Yazarı Resul TOSUN, “Durum böyleyken tam öğrencilerimiz üniversite sınavına girmeden bir gün önce, ‘Katarlı gençler Türkiye’de sınavsız bir şekilde tıp, diş hekimliği ve eczacılık eğitimi alacaklar.’ haberi yayınlanır ve ana muhalefet lideri de bu haberi etiketleyerek, “Kendi gencine bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bir iktidar işte. Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey AK Parti? Aranızdan biri çıkıp ta bu adaletsizliktir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar!” yazarsa bunun adı ne olur?” diyor.

“Hadi diyelim ki ana muhalefet lideri o haberi doğru zannedip böyle bir tweet attı. Peki o haberi yayınlayan kaynaklar yayınladıkları haberin yanlış olduğunu itiraf edip özür diledikten sonra –kaldı ki sınav bittikten iki saat sonra yapılan özrün hiçbir anlamı yoktur çünkü yapacağı yıkımı yapmıştır!- ana muhalefet liderinin de özür dilemesi gerekmez miydi?” diyen Resul TOSUN, “Özür dileseydi büyüyecek ve takdir edilecekti, sorumluluk haber yapanlarda kalacaktı. Ama Ana muhalefet lideri özür dilemek bir yana o tweeti silmediği gibi bu yalan haber üzerinden iktidara saldırmaya devam etti” şeklinde aktarıyor.

Resul TOSUN, şöyle devam ediyor:

“İktidarın Türkiye’yi Kataristan’a çevirdiğini söyleyerek verdi veriştirdi?

Sanki Katar Türkiye’yi parsel parsel satın almış gibi toplumu tahrik etmeyi sürdürdü.

Yabancı yatırıma karşı desen Katar, Türkiye’ye yatırım yapanların 17. sırasında.

Birinci sırada Hollanda var.

Ayrıca Katar’ın diğer ülkelere yaptığı yatırımın yanında Türkiye’ye yaptığı yatırımın sözü bile olmaz.

Katar ABD’ye 30 milyar dolarlık yatırım yapmış. İngiltere’ye 40 milyar dolarlık, Fransa’ya 30 milyar dolarlık, Almanya’ya 25 milyar dolarlık yatırım yapmış. Mercedes’e, Siemens’e, Wolkswagen’e ortak, İngiliz gazının %67 hissesi Katar’ın.

Katarın Türkiye’ye yaptığı yatırımın tamamı ise 1.6 milyar dolar. Hepsi o kadar.

Peki ana muhalefet liderinin Katar alerjisi nereden geliyor?

Onu kasetle genel başkan yapıp kumandasını elinde tutanlardan geliyor!

Değirmenine böylesine su taşıyan ana muhalefet lideri varken ABD’deki FETÖ ortaklı Türkiye Demokrasi Projesi hiç boş durur mu?

Cumhurbaşkanına zorba diyen, diktatör diyen, diktatör bozuntusu diyen, Firavun diyen ana muhalefet lideri, son grup konuşmasında kendi ülkesini kara para aklayan, uyuşturucu ticareti yapan hatta kadın ticareti yapan devlet olarak dünyaya şikayet etme bedhahlığını (kötü yürekliliğini) da gösterdi maalesef.

İnanın Paşinyan, Miçotakis ve Netanyahu Türkiye’ye bu kadar insafsızca saldırmadı!”

[TÜHA Haber Ajansı, 05 Temmuz 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.