enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:53 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:29 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
07:07 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
06:44 ManpowerGroup: Zorunlu ofise dönüş, kadınların işten ayrılma olasılığını erkeklere kıyasla 3 kat artırıyor
06:25 DMM’den “sınırda kaçak geçiş” iddialarına yalanlama
06:00 ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın , “Güçlü bir katılım bankacılığını çok önemsiyoruz”
04:16 Rusya Yeni Türkiye Büyükelçisini Atadı “Sergey Verşinin”: Jeopolitik Portre Analizi
03:18 EÜ’de Ramazan Huzuru: İftar sofrası tasavvuf musikisi ile taçlandı
02:09 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Ülkemizin geleceğinde benzer acıları üretecek hiçbir müdahale zemini, hiçbir vesayet odağı kalmamıştır.”
01:09 Demokrasiye vurulan darbe: 28 Şubat
14:58 ABD ve İsrail İran’a saldırı başlattı: Körfez’de tansiyon yükseliyor
14:18 Bolu Belediyesi’ne operasyon: Tanju Özcan ve 12 kişi gözaltına alındı
13:44 ABD – İsrail’in kardeş İran’a saldırısı öncesi çıkan haberler…
12:19 İran, İsrail’e misilleme saldırısı başlattı
11:00 ABD ve İsrail, İran’a saldırı başlattı
00:07 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:06 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:06 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:06 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:05 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Paris Olimpiyat Oyunları’nda bilet sıkıntısı

Paris Olimpiyat Oyunları’nda bilet sıkıntısı
28.02.2023
A+
A-

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda bilet sıkıntısı. Olimpiyat Oyunları’nı yerinden takip etmek isteyen izleyicilere koyulan şartlar ve bilet fiyatlarının pahalılığı can sıkıyor.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldı2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na geri sayım sürüyor. Organizasyonda toplamda 10 milyon bilet satılması öngörülüyor. Paralimpik oyunlar için de 3 milyon 500 bin bilet satışa sunulacak.

Bilet satışları kura çekimi ile başladı. Şanslı kişiler elektronik posta aracılığı ile bilgilendirildi fakat bir çok sorun yaşandı.

İzleyicilere, 31 branş içerisinden en az üç farklı branşta bilet alması şartı koyuldu. Ayrıca en az 3 en fazla da 18 bilet alabilen seyirciler, sistemin karmaşıklığından yakındı.

Organizatörler ise farklı disiplinler arasında bilet satışlarında bir denge olması gerektiği için bu yola başvurduklarını savundular.

“3 milyon kişinin her birine hizmet veremeyeceğiz”

Organizasyonda en düşük bilet fiyatı 24 euro olarak belirlenmişti. İlk kura çekiminden faydalanmak isteyen 3 milyon kişi ise bu fiyatlara bilet bulamadı. Özellikle Fransız halkı, bilet fiyatlarından oldukça şikayetçi.

Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet, biletler ile ilgili memnuniyetsizliklere cevap verdi.

On binlerce insan memnun. İnsanların hayal kırıklığına uğradığını biliyoruz. İlk kura çekimine kayıtlı 3 milyon kişinin her birine hizmet veremeyeceğiz.

7 milyon yeni bilet, ilk kura bitiminden sonra satışta olacak ve tek seferde satılacak. Halihazırda ilk etapta bilet almış kişiler ise 30 biletin üzerine çıkamayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.