enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:31 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
22:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
22:23 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
22:15 Trendyol 1. Lig’in 6. haftası yarın oynanacak maçlarla başlayacak.
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Osman Zeki Korkmaz: Biz sonuca değil, sürece odaklanıyoruz

Osman Zeki Korkmaz: Biz sonuca değil, sürece odaklanıyoruz
18.09.2022
A+
A-

Beşiktaş’la 2-2 berabere kalan İstanbulspor’da teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, yeni bir hikaye yazdıklarını söyledi. “Biz sonuca değil, sürece odaklanıyoruz” diyen Korkmaz, gol atan Emir Kağan ile ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘TRT Haber, AA’ kaynaklı haberine göre, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş’la 2-2 berabere kalan İstanbulspor’da teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, bir hikaye yazdıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, “Sayın Valerien Ismael’in saha kenarında olmayışının Beşiktaş’ın motivasyonunu düşürdüğüne inanıyorum. Bu durum bütün hikayeyi açıklamaz ama sebeplerden biri olabilir.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı değerlendiren Korkmaz “Beşiktaş’ın ilk 30 dakika tahrip edici bir temposu vardı. Biz de bu tempoyu vermemek için belirgin pas bağlantılarını kapattık. İkinci bölgede pas bağlantılarını kapattığımız için Beşiktaş, ilk yarıda çok fazla uzun top yaptı. Bu da oyun ritimlerini bozdu. Bunu yaptığımız anlarda daha belirgin paslarla çıksak belki Beşiktaş’tan önce skor bulabilirdik.” diye konuştu.

“Emir Kağan’a ‘1. Lig’e gitmeyeceksin Süper Lig’de oynayacaksın’ dedim. Bugün Beşiktaş’a gol attı”

Türk futboluna bir mesaj vermek istediğini söyleyen Korkmaz, şunları kaydetti:

Büyük takımlara sonsuz saygımız var. Başka türlü de mümkün olduğunun mesajını vermek istiyoruz Türk futboluna. Daha önce Süper Lig tecrübesi olmayan 9 oyuncu vardı sahada. İlk 3 maç sonunda bizim için çok fazla fal açıldı. Biz fala değil 1 senedir oluşturduğumuz oyun kültürüne inanıyoruz. Futbol bu, hikayenin sonu nerede biter bilemem. Bu dakikaya kadar bu ligde oynamamış, alt liglerde oynamış oyuncularla bir oyun kültürü var ettik ve 1 sene sonra bu kültürle karşınızdayız. Bu da bizi en mutlu eden şey. Süper Lig’e yükselen diğer takımlardan bizi ayıran belirgin bir şey var. Diğer çıkanlar ne kadar takviye yaptılar, ne kadar değişti bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Bizim 11’imizdeki 10 oyuncu bir alt ligde oynuyordu. Geçen sene süre almak için bir alt lige gitmek isteyen oyuncularımız vardı. Bunlardan birisi de Emir Kağan’dı ama kendisine ‘Hayır gitmeyeceksin, önümüzdeki sene Süper Lig’de oynayacaksın’ dedim. Bugün Beşiktaş’a gol attı. Alt liglerde çok fazla oyuncu var ama görmezden geliniyor. Ülkemizin parası gidiyor, sıradan oyunculara olağanüstü paralar ödeniyor. Hak etmediği paraları alarak performans veremeyen oyuncular yerine bu ligde oynayabilecek Türk oyuncular var alt liglerde. Bizim için en büyük başarı ligde kalmak olacak. Sonuç üzerinden gitmiyorum. Biz sürece odaklanıyoruz, sonuca değil.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.