enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:58 Güvenlik kaynakları: Çatışmaların sebebi YPG’nin Suriye’nin geleceğini ve kaynaklarını sömürme kaygısıdır
12:16 ABD’de göç ve gümrük muhafaza polisinin (ICE) yetkileri neler?
09:49 Gazeteci Ali Asmar, İsrail’in 2025’te yürüttüğü çok cepheli savaşı ve Suriye’nin bu stratejideki kritik rolünü
09:06 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG’nin 10 mart mutabakatına uyup bir an önce üzerine düşen yükümlülükleri getirmesini bekliyoruz”
07:58 Amerika’nın Büyük Strateji Arayışı
07:28 Bakan Güler: “Suriye’nin birliği ve toprak bütünlüğü temelinde, terör örgütleriyle mücadelesine destek veriyoruz”
07:27 Yüksek Gelir Hedefi Çerçevesinde 2026’da Türkiye Ekonomisi
07:14 İran’da Tahran Savcısı Ali Salihi, vatandaşları dışarı çıkmaması konusunda uyardı…
07:03 Öğretmenlerin atama ve yer değiştirmelerine ilişkin temel ilkelerde güncellemeye gidildi
06:49 Venezuela devlet başka­nı Nicholas Maduro şimdilik son kurban…
06:40 Papa İznik’e geldi ama bizimkiler daha baskın çıktı: Siyonizmi yeren Yahudi Haham’a ödül verildi
06:06 2026 Hukuk ve Yargı Gündemi
20:42 48 il için “sarı” uyarı: Çığ, fırtına, sağanak ve kar yağışına dikkat
13:26 Trump, en kötü ABD Başkanı olarak tarihe geçecek
10:38 Somaliland Hakkında İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan Acil Toplantı
07:57 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
07:52 Ekim 2024’te kurulan Jandarma Otoyol Timleri, karayollarında yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı tek kolluk kuvveti olarak müdahale ediyor.
07:15 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
07:05 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
00:04 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Online kariyer platformu Workindo’dan, Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) için 10 bin işçi aranıyor

Online kariyer platformu Workindo’dan, Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) için 10 bin işçi aranıyor
20.08.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) işçi açığının kapatılmasına yönelik yeni bir proje başlatan Online kariyer platformu Workindo, bu proje kapsamında, yılsonuna kadar OSB’lerdeki firmaların ihtiyacı olan 10 bin işçiyi bulmaları için kendi datasında yer alan ve iş arayışında olan 500 bin çalışanın CV’lerini paylaşacak.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘dan Ataner YÜCE’nin haberine göre,İnsan kaynakları çözümleri sunan Workindo, ülke ekonomisinin yapı taşlarından olan ve planlı kalkınma modeli çerçevesinde çalışmalarını sürdüren organize sanayi bölgelerinin işçi bulma konusunda yaşadıkları sıkıntılara çözüm olmak adına sanayicilere destek olacak.

Construction Industry Scheme | Money Donut

Online kariyer platformu Workindo, sanayicilerin ihtiyaçları olan personeli bulmaları için ücretsiz iş ilanlarının yanı sıra pazarlama desteği verecek. Organize sanayi bölgesinde hala geleneksel şekilde kapıya gelerek iş arayanlar için de işleri kolaylaştıran Workindo, OSB’lerden gelen talepler doğrultusunda bu projeyi başlattı.

Gap İnşaat ve Workindo'dan Kariyer İş Birliği. - Business World GlobalProje hakkında bilgiler veren Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, ülke endüstrisinin ana arterleri olan organize sanayi bölgelerinin, istihdam konusunda geleneksel yöntemlerle ilerlerken işçi ve işveren taraflarında birçok sıkıntılar yaşandığına dikkat çekti.

Yaşanan bu aksamalar ve problemlerin de işçi açığının oluşmasına sebep olduğunu söyleyen Erhan Kocabaş, Workindo olarak 500.000’den fazla üyeleriyle, özellikle inşaat sektörüne yönelik insan kaynakları sağlama tecrübelerini OSB’lerde de kullanmak için bu projeyi başlattıklarını dile getirdi.

Workindo CEO’su Kocabaş, Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) yönetim kurullarıyla bir araya gelerek onların sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını dinlediklerini hatırlatarak, kendilerinden gelen talepler doğrultusunda da hem firmaları hem de personelin işini kolaylaştıracak bir çözüm sunduklarını ifade etti.

Projelerinee dahil olmanın çok kolay olduğunu anlatan Erhan Kocabaş, Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) Workindo.com’a üye olarak veya Workindo ile iletişime geçerek personel ihtiyaçlarını belirtmeleri dışında herhangi bir şartlarının olmadığını, bu iş birliği sayesinde hem iş arayan personel hem de işçi arayan firmaların kolaylıkla bir araya gelebileceğini kaydetti.

[TÜHA Haber Ajansı, 20 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.