enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:14 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “Guterres Kıbrıslı Türklerin hayal kırıklıklarının farkında”
00:13 Ruhangiz Aliyeva,”Halk Birliği Temsilcilik Ofisleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ve Guba-Haçmaz Ekonomik Bölgesinde faaliyete geçti”
00:13 ABD Başkanı Donald Trump, “İran’la bir anlaşma yapmak istiyoruz ve müzakereler sürüyor”
00:07 Dr. Ender Saraç: Dünyayı proteinle beslenen toplumlar yönetiyor
00:06 Gazeteci Özlem BAY’ın Haber Ajandası: İş yerine taşınan hayat, yüzde 30 verim kaybı yaratıyor
00:05 Rusya’nın tankerleri 2025’te neredeyse her gün Danimarka sularındaydı
00:04 NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulundu….
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Vucic ile Ankara’da bir araya geldi.
00:02 Avrupa Haberleri: Von der Leyen, kritik Draghi zirvesi öncesinde iki vitesli Avrupa fikrini savundu
00:01 Karayolları Trafik Kanunu’nda düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi…
00:01 Norveç’te Epstein soruşturması: Eski Başbakan Jagland’ın mülklerinde arama
00:00 Gezani Kasırgası Madagaskar’ı vurdu: En az 36 kişi hayatını kaybetti
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Okan Buruk dört bölgeye transfer istedi

Okan Buruk dört bölgeye transfer istedi
27.06.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, yönetimden sağ bek, orta saha, kanat forvet ve forvet istedi.

Balkan NinnisiAbdülkerim Bardakçı’yı kadrosuna katan Galatasaray’da, transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk, yönetimden sağ bek, orta saha, kanat forvet ve forvet talebinde bulundu.

Mert Müldür, Onur Bulut, Morgan Sanson ve Joao Mario listede

Sağ bek transferinde Mert Müldür için Sassuolo ile pazarlıklar devam ediyor. Mert’in transferinde bir sıkıntı yaşanması ihtimaline karşı Yukatel Kayserisporlu Onur Bulut da sarı kırmızılıların gündeminde.

İki yönlü orta saha isteğini yönetime ileten Okan Buruk, bu bölgenin kurgusunu değiştirmeyi planlıyor.

Aston Villa forması giyen Morgan Sanson için nabız yoklanırken, Joao Mario da listeye alındı. Futbol direktörü Cenk Ergün, orta saha transferinde önceliği bu iki isme veriyor.

Ola Solbakken, Muric, Umut Bozok ve Shomurodov hedefteki isimler

Galatasaray’da kanat forvet transferinde öne çıkan futbolcu ise Ola Solbakken.

Geçen sezon da gündeme gelen Norveçli futbolcunun sözleşmesi bu yılın sonunda bitecek. Yönetim, önümüzdeki günlerde Solbakken için Bodo Glimt ile masaya oturacak.

Sarı kırmızılı takımda forvet hattınınsa tamamen yenilenmesi bekleniyor. Gomis ve Diagne ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Cenk Ergün’ün listesinde, Muriç, Umut Bozok ve Shomurodov yer alıyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 27 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.