enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:53 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:29 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
07:07 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
06:44 ManpowerGroup: Zorunlu ofise dönüş, kadınların işten ayrılma olasılığını erkeklere kıyasla 3 kat artırıyor
06:25 DMM’den “sınırda kaçak geçiş” iddialarına yalanlama
06:00 ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın , “Güçlü bir katılım bankacılığını çok önemsiyoruz”
04:16 Rusya Yeni Türkiye Büyükelçisini Atadı “Sergey Verşinin”: Jeopolitik Portre Analizi
03:18 EÜ’de Ramazan Huzuru: İftar sofrası tasavvuf musikisi ile taçlandı
02:09 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Ülkemizin geleceğinde benzer acıları üretecek hiçbir müdahale zemini, hiçbir vesayet odağı kalmamıştır.”
01:09 Demokrasiye vurulan darbe: 28 Şubat
14:58 ABD ve İsrail İran’a saldırı başlattı: Körfez’de tansiyon yükseliyor
14:18 Bolu Belediyesi’ne operasyon: Tanju Özcan ve 12 kişi gözaltına alındı
13:44 ABD – İsrail’in kardeş İran’a saldırısı öncesi çıkan haberler…
12:19 İran, İsrail’e misilleme saldırısı başlattı
11:00 ABD ve İsrail, İran’a saldırı başlattı
00:07 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:06 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:06 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:06 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:05 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Öğretmen Akademisi Vakfı Kültür Sanat Elçilerini Arıyor!

Öğretmen Akademisi Vakfı Kültür Sanat Elçilerini Arıyor!
21.04.2024
A+
A-

Öğretmen Akademisi Vakfı, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerini destekleyerek hem onların iyi olma hallerini desteklemeye hem de öğrencilerinin nitelikli eğitime erişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Öğretmen Akademi Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ülkemizin ulusal, tarihi, kültürel ve çevresel mirasına sahip çıkabilecek nesillerin oluşmasına katkıda bulunacak değerli öğretmenlerin bu yöndeki gereksinimlerini karşılamak amacıyla ve süreklilik taşıması umuduyla ÖRAV Kültür Sanat Elçileri etkinliğinin birincisini düzenlemeyi planlıyor.

Bu yıl Van, Bingöl, Kırşehir, Kayseri, Bolu, Siirt, Tunceli, Kırklareli, Ordu ve Aydın illerimizde görev yapan ve mesleğinin ilk beş yılında olan öğretmenlerden 20 öğretmeni İstanbul’da gerçekleştirecekleri kültür sanat etkinliklerine davet edecek.

Bu etkinliklere katılım başvurusu kabul edilen öğretmenler, görev yaptıkları yerlerde ÖRAV’ın kültür sanat elçileri olarak öncü rol üstlenecek.

Başvurular 29 Nisan tarihine kadar kabul edilecek.

Başvuruda bulunacak öğretmenlerden ayırıcı özelliklerini belgeye dayalı olarak gösterebilen öğretmenler arasından yapılacak seçimle 20 öğretmeni 18-19 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştireceği kültür sanat etkinliklerine kabul edecek.

Başvurusu kabul edilen öğretmenlerle 29 Nisan – 3 Mayıs haftasında iletişime geçerek seyahat, konaklama ve etkinlik konusunda detaylı bilgilendirme yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.