enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:49 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:36 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
17:31 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
17:07 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
00:49 AVRUPA HABERLERİ / Von der Leyen, Avustralya ile askıdaki ticaret anlaşmasını sonuçlandırmak için Canberra’ya gidecek
00:44 (SETA) Kriter Dergisi’nin Şubat Sayısı Çıktı!
00:41 AVRUPA HABERLERİ / Özel haber: Siyasi anlaşmazlık dijital euro projesini tehdit ediyor
00:41 Avrupa Haberleri / AB, Ukrayna için 90 milyar euroluk ortak borçlanma kredisinde anlaştı
00:24 AVRUPA HABERLERİ / OECD Başkanı Cormann Euronews’e konuştu: Avrupalılar, Mario Draghi’yi dinlese ‘iyi olur’
00:19 Araştırma: Kalori kısıtlaması kemoterapinin etkinliğini artırıyor
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır, Türkiye’nin Afrika’daki en büyük ticaret ortağı olmayı sürdürüyor
00:06 Katil, soykırımcı, terörist devlet İsrail haberleri…
01:41 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Dezenflasyon sürecini destekleyen yapısal reformlarımızı hızlandırıyoruz
00:57 Yeni Cuma Camii, Kocaeli’nin “Eyüp Sultan’ı” Olmalı
00:54 İspanya, 16 yaş altına sosyal medya yasağı getiriyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası’nda 18. Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması kura çekimi gerçekleştirildi

Nizip Ticaret Odası’nda 18. Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması kura çekimi gerçekleştirildi
14.02.2025
A+
A-

Nizip Ticaret Odası’nın (NTO) ev sahipliğinde ve destekleriyle düzenlenen 18. Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması kura çekim töreni, eğitim camiasının değerli temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Törenin açılış konuşmalarını Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak yaptı. Konuşmalarında, eğitim ve bilginin toplumların gelişimindeki kritik rolüne vurgu yaparak, NTO’nun eğitim alanında sunduğu desteklerin devam edeceğini ifade ettiler. Başkanlar, gençlerin akademik başarılarını teşvik etmeyi amaçlayan bu tür organizasyonların, öğrenciler arasında bilgi paylaşımını artırarak özgüvenlerini güçlendirdiğini belirttiler. 

Açılış konuşmalarının ardından kura çekimi gerçekleştirilerek yarışmaya katılacak okulların eşleşmeleri belirlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sinan Bey, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve NTO Meclis Üyeleri katılım sağladı. 

Programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat Kılıç, Nizip Ticaret Odası’nın eğitim alanındaki desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca, bilgi yarışmasının sadece akademik bir mücadele değil, aynı zamanda öğrencilerin analitik düşünme yeteneklerini geliştiren önemli bir etkinlik olduğunu vurguladı. 

Gerçekleştirilen kura çekimi ile birlikte yarışma takvimi ve eşleşmeler netleşirken, etkinlik sonunda katılımcılar organizasyonun öğrenciler arasında dostane rekabeti teşvik ettiğini ve eğitimde motivasyon kaynağı oluşturduğunu belirttiler.  

Nizip Ticaret Odası olarak, geleceğin teminatı olan gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sunmaya, onların bilgiye ve başarıya ulaşmalarını desteklemeye devam edeceğiz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.