enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:58 Türk Dünyası STK’ları Arasında Entegrasyon Derinleşiyor
11:12 TUDPAM, Pakistan Merkezli Youth Diplomacy Forum (YDF) İle İş Birliği Konusunda Anlaştı
10:33 Kıbrıs’ta Barışın Güvencesi BM mi?
00:15 Almanya ve Polonya’nın Türkiye’deki Büyükelçiliklerinden Rusya’ya Yönelik “Gölge Filo” ve Hibrit Tehdit Uyarıları
00:48 “İran’a özgürlük” söyleminin ardındaki enerji ve güç denklemi
00:43 Akrotiri üssüne yönelik saldırı karşısında AB tutumu: Egemen İngiliz toprakları ve üye devlet dayanışmasının sınırları
00:25 Kanada’nın Küba’ya 8 Milyon Dolarlık Acil Yardımı
00:01 (ABTTF) Başkanlık Kurulu’dan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
21:56 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM) açıklama
21:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet insanlığa ihanettir
00:35 Bakan Gürlek: Cezasızlık algısının kırılması için adımlar atacağız
00:31 Ulusal Demografi Eylem Planı ile Batı Trakya’da ne yapılmak isteniyor?
00:25 “Rusya da NATO üslerini vursun”
00:14 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:01 İran-ABD-İsrail savaşı: Sahada ilk kez gördüklerimiz
10:01 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:30 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:30 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:01 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:12 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt ve Meclis Başkanı Karabacak’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt ve Meclis Başkanı Karabacak’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 
30.10.2024
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Bekir Karabacak  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Özyurt, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yılını kutlamanın coşkusunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, Cumhuriyetin değerlerine olan bağlılıklarının altını çizdi. 

Resim önizlemesi

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, mesajında şunları ifade etti: 

“Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu büyük mirası coşku ve minnetle kutluyoruz. Cumhuriyet, milletimizin birlik ve beraberliğinin simgesi olup, bizlere çağdaş bir gelecek sunmuştur. Nizip Ticaret Odası olarak, Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Nizip Ticaret Odası olarak, toplumsal refaha katkıda bulunma ve Cumhuriyetin kazanımlarını koruma konusunda büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu önemli günün, ülkemize barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.”

Resim önizlemesi

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, mesajında Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, Cumhuriyetin milletimizin azim ve kararlılığının bir sembolü olduğunu belirtti.

Meclis Başkanı Karabacak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarken, milletimizin birlik ve beraberlik içinde geleceğe güvenle bakmasını sağlayan bu kıymetli mirası hatırlıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, büyük bir fedakârlık ve cesaretle kurulan Cumhuriyet, ülkemizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasına vesile olmuştur. Bugün, her birimizin sorumluluğu bu değerleri yaşatarak, daha aydınlık yarınlar inşa etmektir.”

Karabacak, Cumhuriyetin getirdiği demokratik değerlerin ve özgürlüklerin toplumun her kesiminde yaşatılmasının önemine dikkat çekerek, Nizip Ticaret Odası olarak bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

NTO’nun, ülkenin ekonomik gelişimine katkı sağlama ve yerel kalkınmayı destekleme misyonuyla hareket ettiğini belirtten (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, şöyle devam etti:

“Cumhuriyetin bize kazandırdığı değerleri ve kazanımları koruyarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışmalıyız. Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurucularını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.  Cumhuriyetin 101. yılının barış ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.