enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı
00:05 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:02 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Nizip Belediyesi İşbirliğiyle Yatırım Teşvikleri Bilgilendirme Semineri düzenlendi

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Nizip Belediyesi İşbirliğiyle Yatırım Teşvikleri Bilgilendirme Semineri düzenlendi
06.11.2024
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Nizip Belediyesi işbirliğiyle yatırım teşvikleri konusuna ilişkin bir bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency      

Seminere, Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak katıldı. Bölgenin iş dünyasına yönelik düzenlenen etkinlikte, yatırımcılar ve iş insanları teşvik uygulamaları hakkında kapsamlı bilgi alma fırsatı buldu.

Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu, seminerde yaptığı konuşmada, teşviklerin doğru anlaşılması ve uygulanmasının yerel ekonomiyi güçlendireceğine dikkat çekerek, “Yatırım teşvikleri, bölgemizin kalkınması için büyük bir fırsattır. Nizip olarak bu fırsatları değerlendirip daha fazla yatırımcıyı desteklemek istiyoruz” dedi. Uğurlu, bölgedeki iş insanlarının bu tür bilgilendirme etkinliklerine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ise yaptığı konuşmada, Nizip Belediyesi olarak her türlü yatırım ve kalkınma hamlesinde iş dünyasının yanında olduklarını belirtti.

Doğan, “Nizip’in geleceğini inşa etmek için yerel yönetim olarak her zaman destek vermeye hazırız. Bu seminer, yatırımcılarımıza rehberlik ederken ilçemizi cazibe merkezi haline getirme hedefimiz için de önemli bir adımdır” diyerek, NTO ile yapılan iş birliğinin bölge ekonomisine katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.

Seminerde, yatırım teşviklerinden faydalanma yolları, devlet destekleri ve bölgenin yatırım potansiyeli üzerine detaylı sunumlar yapıldı. NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, açılış konuşmasında iş dünyasının desteklenmesinin bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, “Nizip’in ekonomik kalkınmasını hızlandırmak ve yatırımcılarımızı teşvik süreçleri hakkında bilinçlendirmek amacıyla bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Yerel yönetim ve ticaret odası işbirliğiyle, bölgemize daha fazla yatırım çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

Seminere katılan iş insanları ve yatırımcılar, teşvik programlarının iş süreçlerine katkısı konusunda merak ettikleri sorulara yanıt bulurken, bölgenin yatırım olanaklarına dair yeni bilgi edindiler. NTO ve Nizip Belediyesi, bu tür bilgilendirme etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, yatırımcıların teşviklerden en verimli şekilde yararlanabilmeleri için iş birliğini sürdüreceklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.