enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:28 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hazırlanan 3’üncü bütçe”
09:23 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:57 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa: SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:56 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:50 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:44 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:43 Fransız generaller savaş kışkıtıcılığı yapıyor!…
00:40 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:38 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi…
00:37 İstanbul’un Kaybolan Geleceği
00:25 2023-2028 Türkiye Çocuk Hakları Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile yol haritası hazırlandı
00:22 Hedefe Yaklaştıkça Artacak Risklere Dikkat…
00:20 TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi sona erdi…
00:18 Sarayın şekercisi Körfez’e açılıyor
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
00:03 Alanyaspor-Antalyaspor derbisi
11:57 TTI İzmir 2025: Turizmin Nabzı Bu Yıl İzmir’de Attı…
10:24 2026 FIFA Dünya Kupası’nda fikstür belirlendi…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) TSE denetimlerini başarıyla geçti 

Nizip Ticaret Odası (NTO) TSE denetimlerini başarıyla geçti 
06.06.2024
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO) üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden Oda yönetimi ve personelleri ile çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

Bu çalışmalar kapsamında NTO, TS ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi (MMYS) belge yenileme denetimini ve TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi 1. gözetim denetimini başarı ile geçti. 

Kalite Yönetim Standartları çerçevesinde yapılan belge yenileme ve gözetim tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Gaziantep Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlileri Serdar Yıldız ve Mennan Çelik tarafından gerçekleştirildi. 

Denetime NTO’yu temsilen ise NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat,  Genel Sekreter Serpil Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Dilek Süzer ve oda personelleri katıldı. 

TSE Gaziantep Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Serdar Yıldız Denetimin ardından açıklama yaptığı açıklamada, ” TS EN ISO 9001:2015 KYS ve TS ISO 10002:2018 MMYS standardına uygun olarak hizmet veren NTO, yaptığımız denetimler sonucunda kalite yönetim sistemlerini eksiksiz olarak uygulandığı görülmüş olup belge kullanım hakları yenilenmiştir. NTO kalite bilinci ve farkındalığı yüksek bir odadır. Özverili çalışmalarından dolayı NTO Yönetim Kuruluna ve Oda personeline teşekkür ediyorum.” dedi.  

NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat da, Nizip Ticaret Odası (NTO) olarak hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Mahmut Polat, “Odamız, TSE Gaziantep Belgelendirme Müdürlüğü tarafından yapılan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi denetimini başarıyla tamamlamıştır. Denetimleri ile hizmet kalitemizin gelişimine katkı sağlayan TSE denetçilerimize, denetimlerde bu başarıyı sağlayan tüm yönetim birimlerimize, üyelerimize, personellerimize şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimiz adına teşekkürler ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.