enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:01 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:30 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:30 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:01 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:12 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:50 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:12 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
21:56 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
21:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
21:40 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
20:48 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:28 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:17 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:05 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:27 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:36 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
22:01 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
20:51 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:08 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
18:00 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası Heyeti’nden Ramazan Sokağı’na Anlamlı Ziyaret

Nizip Ticaret Odası Heyeti’nden Ramazan Sokağı’na Anlamlı Ziyaret
01.04.2025
A+
A-

* Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO heyeti, Nizip Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen Ramazan Sokağı’nı ziyaret ederek Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte yaşadı.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan tarafından karşılanan heyet, Ramazan Sokağı’ndaki çeşitli standları gezerek esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan’a özgü geleneksel lezzetler, el emeği ürünler ve kültürel içerikli standlar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

NTO heyeti, Ramazan Sokağı kapsamında düzenlenen konser etkinliği ve sanat atölyesi gibi organizasyonlara da katılarak Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yerinde yaşadı. Ziyaret, vatandaşlarla birlikte çekilen halaylar eşliğinde coşkulu bir şekilde tamamlandı.

Resim önizlemesi

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Belediyesi’ne teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Ramazan ayının toplumsal birlik ve dayanışmayı pekiştiren bu tür etkinliklerle taçlandırılması son derece kıymetlidir. Ramazan Sokağı, sadece alışveriş yapılan bir alan değil; aynı zamanda kültürel paylaşımın, sosyal etkileşimin ve geleneksel değerlerin yaşatıldığı bir ortam sunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ise, bu tür organizasyonların hem şehir kültürüne hem de ticari hayata katkı sunduğunu ifade ederek, Ramazan Sokağı’nın geleneksel hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan da, NTO heyetini Ramazan Sokağı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; “Bu ziyaret sayesinde hem stantlardaki çalışmalarımızı paylaştık hem de değerli görüş alışverişlerinde bulunduk. Kurumlarımız arasındaki bu samimi iş birliği, geleceğe daha umutla bakmamıza vesile oluyor,” dedi.

Nizip Ticaret Odası’nın Ramazan Sokağı’na gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret, kentteki kurumsal iş birliğinin, sosyal dayanışmanın ve ortak vizyonun güzel bir örneği olarak kayda geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.