enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:38 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:34 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
00:12 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
17:28 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
07:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
07:57 Aon Türkiye 30.Yıl Risk Zirvesi’nde iş dünyasının gündemindeki ilk 10 risk paylaşıldı
07:47 ABD’nin Orta Asya Stratejisinde Yeni Dönem: C5+1’in Dönüşümü
07:29 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
07:09 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan Veysel KAVRAYAN’ın Alanya notları…
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’yla ilgili gerekçeli kararı açıklandı…
00:41 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nda konuştu..
00:40 İBB iddianamesi tamamlandı: İmamoğlu’na 2 bin 430 yıla kadar hapis istemi…
00:38 İletişim Başkanı Duran, “KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’ın ziyareti, Erdoğan’ın davetine icabetle gerçekleşiyor”
00:31 PFDK’dan Zorbay Küçük kararı
00:13 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı’nı koalisyon sanıyorlar
21:12 Bahis oynadığı tespit edilen 1024 futbolcu PFDK’ya sevk edildi
13:56 Beni Hatırlayınız!…
11:42 Yiğit Bir Dava Adamı: Osman Yüksel Serdengeçti…
02:59 Yeni haftada hava nasıl olacak?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası Heyeti’nden Ramazan Sokağı’na Anlamlı Ziyaret

Nizip Ticaret Odası Heyeti’nden Ramazan Sokağı’na Anlamlı Ziyaret
01.04.2025
A+
A-

* Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO heyeti, Nizip Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen Ramazan Sokağı’nı ziyaret ederek Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte yaşadı.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan tarafından karşılanan heyet, Ramazan Sokağı’ndaki çeşitli standları gezerek esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan’a özgü geleneksel lezzetler, el emeği ürünler ve kültürel içerikli standlar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

NTO heyeti, Ramazan Sokağı kapsamında düzenlenen konser etkinliği ve sanat atölyesi gibi organizasyonlara da katılarak Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yerinde yaşadı. Ziyaret, vatandaşlarla birlikte çekilen halaylar eşliğinde coşkulu bir şekilde tamamlandı.

Resim önizlemesi

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Belediyesi’ne teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Ramazan ayının toplumsal birlik ve dayanışmayı pekiştiren bu tür etkinliklerle taçlandırılması son derece kıymetlidir. Ramazan Sokağı, sadece alışveriş yapılan bir alan değil; aynı zamanda kültürel paylaşımın, sosyal etkileşimin ve geleneksel değerlerin yaşatıldığı bir ortam sunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ise, bu tür organizasyonların hem şehir kültürüne hem de ticari hayata katkı sunduğunu ifade ederek, Ramazan Sokağı’nın geleneksel hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan da, NTO heyetini Ramazan Sokağı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; “Bu ziyaret sayesinde hem stantlardaki çalışmalarımızı paylaştık hem de değerli görüş alışverişlerinde bulunduk. Kurumlarımız arasındaki bu samimi iş birliği, geleceğe daha umutla bakmamıza vesile oluyor,” dedi.

Nizip Ticaret Odası’nın Ramazan Sokağı’na gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret, kentteki kurumsal iş birliğinin, sosyal dayanışmanın ve ortak vizyonun güzel bir örneği olarak kayda geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.