enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
06:39 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:21 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:50 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
00:26 “İran-ABD gerginliği”
00:19 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:10 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
17:49 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:36 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
17:31 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
17:07 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
11:54 Türkiye’nin 6 Şubat 2023’te depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi ile bölgenin yeniden imarına yönelik çalışmalar sürüyor.
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı
10.06.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, Marmara’daki sahilleri sardı, tehlikeli boyutlara ulaştı. Açıklanan eylem planı sonrası denizde müsilaj temizliği de başladı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki son durum havadan bir kez daha gözler önüne serildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocaeli’de ODTÜ Araştırma gemisi Bilim-2’deki deniz salyasıyla mücadele çalışmalarını incelediği sırada birçok noktada da çalışmalar başlatıldı.

Önceki gün Caddebostan Sahili’ne gelen ekipler, deniz salyasının bir noktada birikmesi için denize bariyer çekti, daha sonra müsilajları depolama tanklarına doldurdu. Tanklara doldurulan deniz salyalarının daha sonra bertaraf edileceği öğrenildi.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

Anadolu Yakası kıyı şeridinde sabah saatlerinde güneyden esen rüzgarla birlikte birikmeye başlayan müsilaj tabakaları, Kadıköy’de Kurbağalıdere, Caddebostan Plajı ve Bostancı Sahili’nde yoğun görülüyor.

Müsilajın istila ettiği İstanbul sahillerinde temizlik başladı

Dün de Kadıköy Fenerbahçe Sahili’ni müsilaj olarak bilinen deniz salyası kapladı.

Fotoğraf: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Tekneler ve yatları da müsilaj sardı. Fenerbahçe sahili ve açıklarını vuran deniz salyası havadan görüntülendi.

Müsilajla mücadele seferberliği Caddebostan Sahili’nde başladı

Büyük temizlik bugün başlıyor

Marmara Denizi’ndeki müsilajla mücadele kapsamındaki en büyük deniz temizliği seferberliği, İstanbul Caddebostan Sahili’nden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından başlatılacak.

Genelgede Türkiye’nin en büyük deniz seferberliğinin 8 Haziran Salı günü başlatılacağı kaydedilirken, müsilaja karşı seferberlik, “Marmara Hepimizin” sloganıyla yürütülecek.

Müsilajdan etkilenen balıkçılara destek 2 katına çıktı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, müsilajdan etkilenen balıkçılara destek verileceğini duyurdu.

Teknelerin büyüklüğüne göre verilen destek miktarı 2 katına çıkarıldı.

Süleyman Kaçmaz - YouTube

HABER : Süleyman KAÇMAZ & İstanbul

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 10 Haziran  2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.