enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
00:02 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:01 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:19 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Müsilaj dipte dağıldı

Müsilaj dipte dağıldı
03.08.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Müsilaj, yüzeyin ardından deniz dibinde de dağılıyor. İzmit Körfezi’nde dalgıçlar, 2 ay önce salyayla kaplı olan İnönü Batığı’na bir kez daha daldı. Bu kez tabakaların dağıldığı ve dipteki yaşamın yeniden canlandığı görüldü.

Kocaeli Karamürsel sahilinde su altı canlılığını artırmak ve dalış turizmine katkı amacıyla batırılan “İnönü” vapuru o tarihte salyayla kaplıydı. Balıklar bölgeyi terk etmişti.

2 aydır süren mücadelenin ardından dalgıçlar batığa yeniden daldı. Bu kez olumlu görüntüyle karşılaşıldı.

Deniz salyasındaki azalma dipteki yaşamı canlandırdı

Marmara Denizi’ne kıyısı olan şehirlerde eylem planı kararlarına uyuluyor. Çevrenin kirletilmemesi için sıkı denetim de uygulanıyor.

25 gündür deniz yüzeyinde müsilajın gözükmediğini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi Başkanı Mesut Önem, “Müsilaj oluşumunun tekrarlamadığını ve iyi bir görüntü verdiğini netleştirmiş olduk” dedi.

Marmara’yı havadan gözetleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüzeydeki olumlu tabloyu kayıt altına alıyor. Deniz dibi de farklı noktalardaki dalışlarla kontrol ediliyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 03 Ağustos 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.