enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:12 Yalova’da operasyon sırasında şehit olan polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi ailesine ulaştı
22:52 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Milletimiz müsterih olsun, terör musibetinin kökü her cihetten kazınacaktır” dedi.
22:39 Türkiye ile Ermenistan arasında vize kolaylığı kararı
22:30 Somali Cumhurbaşkanı Mahmud Türkiye’ye geliyor
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi ile görüştü
22:08 CHP Genel Başkanı Özel, ‘İktidar yürüyüşü aday ofisinden başlayacak’
22:04 Terör örgütü DEAŞ’ın Ankara yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 8 şüpheli tutuklandı…
22:00 Yapay zeka destekli uygulamalar ile mali süreçlerde dijital dönüşüm…
21:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Tchiani ile görüştü
21:36 2026’da asgari ücret desteğine 76,5 milyar lira kaynak ayrıldı
21:16 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 31 Aralık’ta sona erecek
02:19 Hakeme Şiddet Skandalı, Yönetim ve Eğitimdeki Çürümüşlüğün Aynası…
02:02 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
00:57 Nahçıvan Özerk Cumhuriyet
00:57 Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM Doğu Kudüs’ten aktarıyor…
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Müslüman Amerikan Cemiyeti Kongresi’ne mesaj
00:52 Gümrüklerde piyasa değeri 1 milyar 26 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi
00:51 Trump ile Zelenskiy, ABD’de buluşuyor: Barış için kritik görüşme
00:48 Adalet Bakanı Tunç, kucağında bebeğiyle keşfe çıkan hakimi tebrik etti
00:34 İsrail’in Somaliland’ı tanımasına Türkiye’den tepki: ‘Somali’nin iç işlerine açık müdahale’
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP “Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarına yeniden başlıyor

MHP “Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarına yeniden başlıyor
13.05.2022
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yarın yeniden başlatacağı “Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında 25 ilçede vatandaşlarla bir araya gelecek.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘TRT Haber’den aktardığı AA’nın haberine göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 2023 seçimlerine büyük bir ciddiyet ve sorumlulukla hazırlanan MHP’nin sahada vatandaşlarla el ele, gönül gönüle faaliyetlerini sürdüreceğini ifade etti.

Bu çerçevede partinin, 18 Şubat 2022’de İzmir Bayraklı’da başlattığı ve ramazan ayı dolayısıyla ara verdiği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anadolu-Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na devam edileceğini belirtti.

“25 ilçeyi daha kapsayan ilçe toplantıları düzenlenecektir”

Yalçın, MHP’nin, yarın yeniden başlatılacak toplantılarla vatandaşlarla buluşacağını belirterek, şunları ifade etti:

“Bu kapsamda önümüzdeki haftadan itibaren 25 ilçeyi daha kapsayan ilçe toplantıları düzenlenecektir. Bu ilçelerde sahaya inecek arkadaşlarımız, başını CHP’nin çektiği ve siyasi ikballerini karanlıklarda arayan şer ittifakının gizli gündemini ifşa etmeye sabırla devam edecektir. MHP ve Cumhur İttifakı, zillet cephesinin medet umduğu negatif algı çabalarını boşa çıkararak Türkiye’yi 2023 seçimlerine götürecek, Cumhuriyetimizi 100. yıl dönümüne esenlik içinde taşıyacaktır.”

Daha önce yapılan toplantıların içeriği

Yalçın, daha önce CHP’nin son genel seçimlerde birinci çıktığı 132 ilçede gerçekleştirilen toplantı ve etkinliklerde her kesimden vatandaşlarla bir araya gelinerek, Türkiye gündeminin değerlendirildiği, halkın beklenti ve taleplerinin kayda geçirildiğini anımsattı.

Toplantılarda, “CHP tezgahında üretilen 2023 model 6 1 siyasi kreasyonunun okyanus ötesindeki tasarımcısının kripto niyet ve hesaplarının milletle paylaşıldığını” ifade eden Yalçın, Türkiye’yi bölmeye çalışan terör örgütü PKK’nın siyasi kanadının, kapkaranlık geçmişiyle bu imitasyon siyasi kreasyona renk verdiğinin anlatıldığını bildirdi.

TRT_Francais_680*100 banner

“6 1 korosu algı çalışmalarını bütün hızıyla sürdürmektedir”

CHP ve bağlaşıklarının, iktidar uğruna devlet gemisinin su almasını, toplumsal barış ve huzurun yerini karmaşaya bırakmasını göze alan çıkarcı bir zihniyetle politika üretmeye devam ettiğini öne süren Yalçın, şunları kaydetti:

“Bütün ülkeleri etkisi altına alan küresel ekonomik krize rağmen Türkiye’nin gösterdiği direnç ve dayanıklılık karşısında düşmanlarımız bile takdirlerini gizleyemezken, CHP şakirdi koro, ülkede panik ve ümitsizlik havası yaymak için çaba sarf etmektedir. 6 1 korosu, arkasında millet iradesinin bulunduğu Cumhur İttifakı aleyhindeki algı çalışmalarını bütün hızıyla sürdürmektedir. Türk seçmeninin geleneksel eğilimlerini dönüştürmek amacıyla kamuoyu araştırma şirketlerine ve zillet yanlısı medyaya yüz milyonlarca lira kaynak aktarılmıştır.”

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.