enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:07 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:06 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:06 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:06 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:05 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
00:04 Avrupa Haberleri / Rus petrolü tartışması büyüyor: Zelenskiy, Fico’yu Ukrayna’ya çağırdı
00:04 6 soruda Afganistan-Pakistan krizi
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Geleneksel İftar Programı’nda konuştu
00:03 MSÜ Hava Harp Okulu’nda uyuşturucu soruşturması: 3 sözleşmeli er tutuklandı
00:02 Kruvaziyer fırtınası Türkiye’de esecek: Turizmde gizli patlama
00:02 Türk siyasi tarihinin “postmodern darbe” sürecinin failleri yargılama sonucu cezasız kalmadı…
00:01 AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığınca,”28 Şubat: Vesayet, Darbe ve Milli İradenin İnşası” programı düzenlenecek
11:37 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:24 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
09:01 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
00:46 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:18 Türkiye Bursları’na 2026 Yılında 200 Bine Yakın Rekor Başvuru
00:13 Bakan Abdulkadir Uraloğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme hattı 2 yaşında
00:13 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Metin Akyüz başkan adaylığını açıkladı

Metin Akyüz başkan adaylığını açıkladı
10.06.2021
A+
A-

TÜHA HABER / MKE Ankaragücü’nde Metin Akyüz, bugün yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı.

MKE Ankaragücü (futbol takımı) - VikipediTürkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nde düzenlendiği toplantıda başkent kulübünün başkanlığına adaylığını açıklayan Akyüz, Ankara Büyükşehir Belediyesinin kendilerine destek vermek zorunda olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğini beklediklerini aktaran Akyüz, “Niye, biz devletimize milletimize bayrağımıza bağlı insanlarız ve çok seviyoruz. Burası siyaset meydanı değil, Ankaragücü. Ankaragücü siyaset üstüdür.” ifadelerini kullandı.

Siyaset yapan insanların Ankaragücü’nü bulundukları yerlerden destekleyeceğini dile getiren Metin Akyüz, “Çünkü Ankaragücü sadece bir kulüp değil. Ankaragücü’nün şanı şerefi mazisi var. Bu ülke için şehitler vermiş bir Ankaragücü var. Buna kimse karşı çıkamaz. Doğru tektir. Biz bu doğrular üzerinden gidiyoruz. Bunun için de Fatih Bey’in ‘Aday olmayacağım’, Faruk Koca’nın ‘Ben yokum’ demesiyle ben adaylığa karar verdim. Çünkü burası sahipsiz değildir. Bununla ilgili de her türlü çalışmalarımı tamamladım. ” diye konuştu.

Metin Akyüz, yönetim kurulu listesinde kimlerin yer aldığına ilişkin soruyu ise “Diğer aday Faruk Koca açıklamadığı için ben de açıklamamayı tercih ediyorum. Listemde futboldan anlayan ve para verebilecek insanlar var.” şeklinde cevapladı.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 10 Haziran  2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.