enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:32 YÖK’ten Dışişleri Bakanı Fidan’ın yükseköğretimine ilişkin açıklama
12:07 UNESCO 43. Genel Konferansı’nda,15 Aralık’ın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” olarak ilan edildi…
10:41 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
07:56 “Her yerde Türkiye var!”
07:13 Plastik Su Şişesi Araştırmasının Sonuçları Açıklandı
07:10 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:57 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:45 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:33 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:06 Avrupa Merkez Bankası, ticaret gerilimine rağmen büyüme sürerken faiz oranını yüzde 2’de tuttu
00:05 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
22:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
21:36 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
17:56 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
17:29 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:35 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Messi’den eleştirilere yanıt: Her zaman her şeyi kazanamazsınız

Messi’den eleştirilere yanıt: Her zaman her şeyi kazanamazsınız
27.06.2023
A+
A-

* Sezonun tamamlanmasının ardından Inter Miami yolunu tutan Lionel Messi, Fransa’da yayıncı kuruluşa konuştu.

* Dünya Kupası’nı kazanarak yaşadığı mutluluğu anlatan yıldız futbolcu, PSG taraftarlarının eleştirilerine de cevap verdi.

TÜHA / TÜRKUAZ Europe İnternational News Agency

Inter Miami’ye transfer olan Lionel Messi, PSG günlerini ve Dünya Kupası zaferini anlattı. Arjantinli yıldız, eski kulübünü seçmesinde takımda çok sayıda arkadaşının olmasının etkili olduğunu söyledi.

Messi, “Bu Barcelona dışındaki ilk maceramdı. Böyle bir karşılanma şekli benim için inanılmazdı. Her anının tadını çıkardım ve başlamak için sabırsızlandım. Takıma geç katılmak, sezon öncesi çalışmalarda yer almamak, yeni oyun anlayışına uyum sağlamak benim için beklediğimden daha zor oldu” dedi.

Aralık ayından sonra düşüş yaşadığını söyleyen Messi, “İkinci sezonuma çok iyi başladım” dedi. Lionel Messi, şunları ifade etti:

Takımın sezon öncesi kampına katıldım ve takım arkadaşlarımla birlikte olma şansı buldum. Çok sayıda oyuncu ayrılmıştı, yeni hocaya ve onun oyun anlayışına uyum sağladım ve başlangıçta kendimi çok iyi hissettim. Açıkçası Dünya Kupası’na verilen ara sezonun gidişatını çok değiştirdi. Aslında sadece benim için değil tüm futbolcular için bu durum geçerli.

“Şampiyonlar Ligi’nde başaramadık. Bu benim için büyük hayal kırıklığı. Ama her zaman her şeyi kazanamazsınız”

Kendine yönelik eleştirilere de cevap veren Messi, Bir sezona başladığımda benim için tek hedef tüm kulvarda şampiyon olmaktır. Bunlardan biri de Şampiyonlar Ligi ve biz maalesef iki yılda bunu başaramadık. Bu benim için büyük hayal kırıklığı. Ama her zaman her şeyi kazanamazsınız. Ben bunu hem Barcelona’da hem de milli takımda yaşadım. Bu futbol ve çok sayıda büyük kulüp var. Takımda hala bana ilk günkü gibi yaklaşan büyük bir taraftar grubu var, ama önemli bir kesim de beni anlamaktan oldukça uzak. Sezon ortasında Dünya Kupası oynamak bizi olumsuz etkiledi. Çok önemli oyuncularımız sakatlık yaşadı. Tabi ki bunlar bir mazeret olamaz ifadelerini kullandı.

“İlk maçımız anahtar anlardan biriydi. Bizi kendimize getirdi”

Dünya Kupası şampiyonluğuna da değinen yıldız futbolcu, “Başarıya inanmıştık” dedi.

Messi, Galiba ilk maçımız anahtar anlardan biriydi. Bizi kendimize getirdi. Sonrasında farklı oynamaya başladık. Daha fazla hata yapmamamız gerektiğini ve her hangi bir yanlışın bizi turnuva dışında bırakacağını anlamıştık. İlk maçı kaybetmek çok zordu ama sonrasında Meksika’yı yenerek her şeyi tekrar kontrolümüze almıştık. Doğru zamanda kendimize geldik ve sonu da güzel oldu diye konuştu.

Kariyerinde çok sayıda başarı elde ettiğini ifade eden Messi, önemli olanın bunu bireysel değil takım halinde yakalamak olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.