enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:38 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
07:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:21 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:21 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
07:18 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
07:11 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
06:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
05:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
03:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
03:15 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
22:59 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:54 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
07:42 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
07:34 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
07:18 Şirketlerden N’aber!
07:06 Dünya Dönüyor!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Maximiles Black The Bodrum Cup, 35’inci yılında yola Selanik’ten çıkıyor

Maximiles Black The Bodrum Cup, 35’inci yılında yola Selanik’ten çıkıyor
28.09.2023
A+
A-

* Her yıl ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği  Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

* Opet ve Tüpraş’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek festivalin 35’inci yılı, Cumhuriyetin 100’üncü yılıyla birlikte kutlanacak. Bu yıl yarışlara Selanik ve İstanbul rotaları dahil edildi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News AgencyTÜHA Haber’den Dilek ÖZCAN’ın haberine göre, 1989’dan beri her yıl ekim ayının üçüncü haftasında düzenlenen The Bodrum Cup, 35’inci yılını kutladığı bu yıl, Türkiye İş Bankası’nın kart markası Maximiles Black’in isim sponsorluğu, Opet ve Tüpraş’ın ana sponsorluğunda Bodrum’da denizcilik ve yelken tutkunlarını buluşturacak.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı vesilesiyle önceki yıllardan farklı olarak festivalde bu yıl Selanik ve İstanbul rotaları da olacak. 2 Ekim’de Selanik’te Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ev ziyaret edilerek başlayacak olan Maximiles Black The Bodrum Cup, 8 Ekim’de Dolmabahçe Sarayı önünde yapılacak anma selamlamasıyla devam edecek. Onlarca yarışçı 17 Ekim’deki start için tam 35 yıldır heyecanlı yarışlara sahne olan sulara, Bodrum’a dönecek ve kazananların kupaları 21 Ekim Cumartesi gecesi büyük bir konserle sahiplerine teslim edilecek.

Bu yıl yelken yarışları kapsamında belirlenen rota, Bodrum’un tarihi limanından başlayarak Çökertme, Kissebükü ve Gümüşlük’e uzanacak ve ardından Bodrum’da tamamlanacak.

35’inci yılında isim sponsoru Türkiye İş Bankası’nın kart markası Maximiles Black; ana sponsorlar Opet ve Tüpraş; platin sponsorlar Amerikan Hastanesi, Anadolu Sigorta, Four Seasons Hotels Istanbul, Metro Türkiye; gold sponsorlar Ağanlar, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, İş Yatırım, İş Portföy, Radisson Collection Hotel Bodrum, Setur Marinas ve TAV Havalimanları ile dünya çapında yelken tutkunlarını Bodrum’u keşfetmek ve festival kapsamında yarışlara katılım göstermek üzere bir araya getiren The Bodrum Cup’a Selanik – İstanbul – Bodrum etabında 23 yat ve 300’ün üzerinde yelkenci, Bodrum etabında ise 100’ün üzerinde yat ve 1500 yelkenci ile binlerce kişinin katılması bekleniyor.Maximiles Black 35. The Bodrum Cup’ın tüm detayları 27 Eylül Çarşamba günü Halas teknesinde düzenlenen ve The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muttaş Genel Müdürü Sedat Bayrak, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, Opet Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın, Koç Healthcare CEO’su Dr. Erhan Bulutcu, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, Metro Türkiye CFO’su Aslı Aracıoğlu, İş Yatırım Genel Müdürü Riza Kutlusoy, İş Portföy Genel Müdürü Burak Sezercan ve Setur Marinas Kurumsal İletişim Direktörü Deniz Karakış ve TAV Kurumsal İlişkiler Direktörü Erhan Üstündağ katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda paylaşıldı.

Maximiles Black The Bodrum Cup’ın bu seneki yarış rotası:  17 Ekim 2022 | Salı Bodrum – Bodrum Etabı  18 Ekim 2022 | Çarşamba Bodrum – Çökertme Etabı  19 Ekim 2022 | Perşembe Çökertme – Kissebükü Etabı  20 Ekim 2022 | Cuma Kissebükü – Bodrum Etabı  21 Ekim 2022 | Cumartesi Bodrum – Bodrum Etabı 

Gazeteci* Dilek ÖZCAN The Bodrum Cup hakkındaEra Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan The Bodrum Cup, dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını Bodrum’da bir araya getiren uluslararası bir deniz festivalidir. Güneşe dayalı turizm algısını değiştirerek rüzgârı tercih nedeni yapan The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. http://www.bodrumcup.com/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.