enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Lionel Messi, ayrılma isteğini Barcelona’ya iletti

Lionel Messi, ayrılma isteğini Barcelona’ya iletti
28.08.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin, Barcelona’dan ayrılmak istediğini yazılı olarak kulübe bildirdiği iddia edildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın (EuroNews)’e dayandırdığı haberine göre,İspanyol ve Arjantin medyasında “Messi, ayrılma isteğini Barcelona’ya iletti” başlığıyla yer alan haberlerde, Messi’nin Barcelona Kulübü’ne bir faks göndererek, gelecek sezon takımda devam etmek istemediğini ve sözleşmesinin bedelsiz olarak feshedilmesini talep ettiği belirtildi.

Barcelona ile son olarak 2017 yılında sözleşme yenileyen Messi’nin normal şartlarda 30 Haziran 2021’e kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor.

Messi ile Barcelona arasında belirsizliği olan en önemli konu, Arjantinli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesi durumunda daha önceden belirlenen 700 milyon avroluk serbest kalma bedelini ödeme zorunluluğu olup olmadığı olarak dikkati çekiyor.

İspanyol basınında, Messi’nin ayrılma kararını bir yıl önce haber vermesi şartıyla sözleşmesindeki 700 milyon avroluk serbest kalma bedelinin geçerli olmadığı öne sürülüyor.

Sport gazetesinde ise Messi’nin faksına hemen cevap veren Barcelona Kulübü’nün, Arjantinli futbolcunun bedelsiz serbest kalma talebinin, “hukuki dayanağı olmadığı” gerekçesiyle reddedildiği yazıldı.

Barcelona’nın alt yapısında yetişen ve genç takım dahil 20 yıldır bu kulüpte olan Messi, 2004’ten bu yana A takım formasını giyiyor.

Bir çok rekora imza attığı Barcelona’nın kaptanlığını yapan Messi’nin, ayrılma kararından dolayı pazartesi günü tüm takıma yapılacak Kovid-19 PCR testine de katılmayacağı ileri sürülüyor.

Öte yandan Messi’nin ayrılacağı haberlerinin ardından Barcelona’dan eski takım arkadaşı olan, eski futbolcu Carles Puyol, sosyal medya hesabından “Saygı ve hayranlık, Leo. Benden tam destek, dostum” diye yazarken, Luis Suarez’in de bu mesaja alkış sembolüyle destek verdi.

[TÜHA Haber Ajansı, 28 Ağustos 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.