enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 Devler Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray bugün Union SG’yi ağırlayacak…
00:47 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu dün İmralı’ya gitti
00:41 15 bin öğretmen daha eğitim ordusuna katıldı
00:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı miraslarını titizlikle korumaktadır
00:39 MSB: C-130 askeri kargo uçağın enkazı Kayseri’de incelenecek
00:33 Kılıçdaroğlu’ndan ültimatom!…
00:29 81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir’i ziyaret etti
00:28 Kadın Olmazsa Su Adaleti Olmaz
00:22 KIZILELMA’nın vurucu gücü yapay zekası olacak
00:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nükleer güç santrali kurulması konusunda Güney Kore ile görüşmelerimiz sürüyor
00:08 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung’un huzurunda iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı.
00:08 Ayasofya’nın restorasyonunda “zeminin tahrip edildiği” iddialarına yalanlama
11:39 Kocaeli Sümerspor’dan anlamlı etkinlik: Bu kez Öğretmenler Kürek Çekti 
04:46 Makine İhracatı, Almanya, ABD ve İtalya en fazla ihracat yapılan ülkeler…
00:39 Analist Hazel Çağan Elbir: Avrupa Birliği’nin Türkiye 2025 raporu…
00:35 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 5’inci Ulusal Eylem Planı, 25 Kasım’da açıklanacak
00:34 Orta Asya’nın yükselen stratejik önemi ve Türkiye
00:32 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet UÇUM, “Tek devlet ve tek millet politikası Türkiye gerçeği”
00:23 KVKK’nın çevrim içi alışverişlerde dolandırıcılık mağduru olmamaları için vatandaşlar uyarıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO ile KOÜ arasında ‘staj ve kariyer’ protokolü imzalandı   

KOTO ile KOÜ arasında ‘staj ve kariyer’ protokolü imzalandı   
14.05.2022
A+
A-

KOCAELİ – TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası ile Kocaeli Üniversitesi arasında, staj ve kariyer imkanlarının sağlanması amacıyla protokol imzalandı.  

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘nın haberine göre, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi arasında karşılıklı işbirliği ve ortak anlayışı teşvik etmek, geliştirmek, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine/mezunlarına staj/istihdam imkanları sağlamak amacıyla, eğitsel ve sektörel iş birliğinde bulunmak üzere protokol imzalandı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü tarafından imzalanan protokolün töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ile KOTO Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz da yer aldı.  

PROTOKOLÜN KAPSAMI  

İmzalanan protokol kapsamında; Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KOUKAGEM) bünyesinde Kariyer Söyleşileri düzenlenmesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri için firmalarda staj imkanlarının sağlanması hususunda KOUKAGEM ve Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden ortak sertifika programları yapılması hususunda, iki kurum arasında ortak bilimsel faaliyetler, fuar, etkinlik ve kültürel aktiviteler düzenlenmesi hususunda karar verildi. 

BAŞKAN BULUT: İŞ DÜNYASININ YARINLARI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ  

Protokolün Kocaeli iş dünyasının yarınları adına çok önemli olduğunu vurgulayan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Kocaeli Üniversitemiz ile işbirliklerimizi kente fayda sağlayacak düzeyde geliştirmeye devam ediyoruz. Bu protokolle, KOÜ öğrencilerine daha fazla staj ve kariyer olanakları sunacak, üniversite- iş dünyası birlikteliğini daha da güçlendireceğiz. Kocaeli iş dünyasının sağlıklı ve nitelikli yarınları için bu adımlar büyük önem taşıyor” dedi.  

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.