enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:51 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
11:08 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
08:55 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:58 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
00:55 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:51 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:47 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:45 Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:39 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:17 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:04 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
00:01 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
12:15 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:07 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO ile KOÜ arasında ‘staj ve kariyer’ protokolü imzalandı   

KOTO ile KOÜ arasında ‘staj ve kariyer’ protokolü imzalandı   
14.05.2022
A+
A-

KOCAELİ – TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası ile Kocaeli Üniversitesi arasında, staj ve kariyer imkanlarının sağlanması amacıyla protokol imzalandı.  

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘nın haberine göre, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi arasında karşılıklı işbirliği ve ortak anlayışı teşvik etmek, geliştirmek, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine/mezunlarına staj/istihdam imkanları sağlamak amacıyla, eğitsel ve sektörel iş birliğinde bulunmak üzere protokol imzalandı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü tarafından imzalanan protokolün töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ile KOTO Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz da yer aldı.  

PROTOKOLÜN KAPSAMI  

İmzalanan protokol kapsamında; Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KOUKAGEM) bünyesinde Kariyer Söyleşileri düzenlenmesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri için firmalarda staj imkanlarının sağlanması hususunda KOUKAGEM ve Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden ortak sertifika programları yapılması hususunda, iki kurum arasında ortak bilimsel faaliyetler, fuar, etkinlik ve kültürel aktiviteler düzenlenmesi hususunda karar verildi. 

BAŞKAN BULUT: İŞ DÜNYASININ YARINLARI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ  

Protokolün Kocaeli iş dünyasının yarınları adına çok önemli olduğunu vurgulayan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Kocaeli Üniversitemiz ile işbirliklerimizi kente fayda sağlayacak düzeyde geliştirmeye devam ediyoruz. Bu protokolle, KOÜ öğrencilerine daha fazla staj ve kariyer olanakları sunacak, üniversite- iş dünyası birlikteliğini daha da güçlendireceğiz. Kocaeli iş dünyasının sağlıklı ve nitelikli yarınları için bu adımlar büyük önem taşıyor” dedi.  

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.