enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:06 MİT ve Emniyet’ten “casusluk” operasyonu: 6 gözaltı
00:05 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:04 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:04 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:04 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:03 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:02 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:02 Davos’ta geç gelen itiraf
00:01 “Gaziantep’in Genç Yıldızları Ödül Töreni”nden notlar!
00:01 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
00:01 ABD’nin Güney Kafkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:00 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
00:00 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan ‘Körfez Haberleri…
15:08 Hollanda Türklerinin övgü kaynağı olan kuzey Hollanda Emniyet Müdürü: Hamit KARAKUŞ
10:54 Zorbalık üstüne zorbalık!
00:05 Hataylı çocuklara Karadeniz’de unutulmaz ara tatil deneyimi
00:05 40 Yıllık dostluğun yaratıcısı Türk kahvesi dünyanın dört bir yanında görücüye çıktı
00:04 Ahmet Efendi Mescidi, Kocaeli Büyükşehir’le hayat buldu
00:03 Şifa, Tat ve Bereket: Kuru Üzümün Türk Mutfağındaki Yolculuğu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO ile KOÜ arasında ‘staj ve kariyer’ protokolü imzalandı   

KOTO ile KOÜ arasında ‘staj ve kariyer’ protokolü imzalandı   
14.05.2022
A+
A-

KOCAELİ – TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası ile Kocaeli Üniversitesi arasında, staj ve kariyer imkanlarının sağlanması amacıyla protokol imzalandı.  

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘nın haberine göre, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Üniversitesi arasında karşılıklı işbirliği ve ortak anlayışı teşvik etmek, geliştirmek, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine/mezunlarına staj/istihdam imkanları sağlamak amacıyla, eğitsel ve sektörel iş birliğinde bulunmak üzere protokol imzalandı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü tarafından imzalanan protokolün töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ile KOTO Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz da yer aldı.  

PROTOKOLÜN KAPSAMI  

İmzalanan protokol kapsamında; Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KOUKAGEM) bünyesinde Kariyer Söyleşileri düzenlenmesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri için firmalarda staj imkanlarının sağlanması hususunda KOUKAGEM ve Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden ortak sertifika programları yapılması hususunda, iki kurum arasında ortak bilimsel faaliyetler, fuar, etkinlik ve kültürel aktiviteler düzenlenmesi hususunda karar verildi. 

BAŞKAN BULUT: İŞ DÜNYASININ YARINLARI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ  

Protokolün Kocaeli iş dünyasının yarınları adına çok önemli olduğunu vurgulayan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Kocaeli Üniversitemiz ile işbirliklerimizi kente fayda sağlayacak düzeyde geliştirmeye devam ediyoruz. Bu protokolle, KOÜ öğrencilerine daha fazla staj ve kariyer olanakları sunacak, üniversite- iş dünyası birlikteliğini daha da güçlendireceğiz. Kocaeli iş dünyasının sağlıklı ve nitelikli yarınları için bu adımlar büyük önem taşıyor” dedi.  

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.