enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
06:39 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:21 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:50 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
00:26 “İran-ABD gerginliği”
00:19 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:10 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
17:49 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:36 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
17:31 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
17:07 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
11:54 Türkiye’nin 6 Şubat 2023’te depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi ile bölgenin yeniden imarına yönelik çalışmalar sürüyor.
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kosova ilk teravih namazıyla Ramazan ayını karşıladı

Kosova ilk teravih namazıyla Ramazan ayını karşıladı
23.03.2023
A+
A-

İslam dünyasının hasretle beklediği Ramazan ayının ilk teravih namazında Kosova’da camiler doldu taştı. Priştine’de  başta Fatih Sultan Mehmet camii olmak üzere  tüm ibadethanelerde teravih namazı huşu içinde eda edildi.

Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘KosovaPort’dan aktardığı haberine göre, Kosova’da yaşayan Müslümanlar, ilk teravih namazını kılarak ramazan ayını karşıladı.

Kosova’nın başkenti Priştine’de müminler, Fatih Sultan Mehmet Camii’nde saf tuttu.

Ülkenin güneyindeki Prizren şehrinde ise Sinan Paşa Camisi’nin yanı sıra kentteki diğer camileri doldurdu.

Kosova İslam Birliği Başkanı Naim Tërnava, ramazan nedeniyle yayınladığı mesajda, dünyaya barış çağrısında bulunurken, “Bu mübarek gecede, bu büyük ayın başlangıç arifesinde, bir an önce savaşların ve çatışmaların son bulmasını ve halkların barış, huzur ve uyum içinde yaşamasını Allah’tan niyaz ediyoruz. İnsanın dünyadaki görevi isyanlar, kan dökmek, acı ve yıkım yaratmak değil, evrenin yaratıcısının bize öğrettiği gibi onurlu yaşamaktır.” ifadelerini kullandı. (KosovaPort)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.