enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:17 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, (TCMB) ocak ayına ilişkin “Sektörel Enflasyon Beklentileri” verilerini değerlendirdi.
07:44 Dışişleri Bakanı Fidan, bugün Türkiye’yi ziyaret edecek Fransız mevkidaşıyla güncel uluslararası gelişmeleri görüşecek
07:25 Geçmişten Günümüze Dışişleri Bakanlarımız | Yusuf Kemal Tengirşenk
07:21 2026 Kültür Yolu rotası belli oldu: 26 şehirde kültür sanat şöleni yaşanacak
07:18 Kocaeli Kuzuyayla’da kar keyfi kış masalına dönüştü
07:02 Katil, soykırımcı İsrail yıktı, Kocaeli Büyükşehir Gazze’ye 2 bin kişilik çadır cami kurdu…
00:50 Çelik: PKK tüm uzantılarını feshetmeli
00:32 Türk savunma sanayisi, İnsansız hava araçlarında (İHA/SİHA) elde ettiği küresel başarıyı denizlere taşıdı
00:26 Türkiye’de Bölgesel Tehdit ve Savunma Sanayi Politikası
00:22 İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, gündeme dair açıklamalarda bulundu
00:17 Şark Fatihi ve Yetimlerin Babası: Kazım Karabekir
00:06 AK Parti’ye katılımlar sürüyor
00:04 Mardin Valiliği, toplantı, gösteri yürüyüşü 27-31 Ocak tarihleri arasında yasakladı
21:00 İzmir’de akşam saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak etkili oldu…
15:20 Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na 3 bin 635 subay ve astsubay alınacak
12:01 Türkiye, 6 Şubat deprem bölgesinde dev dönüşüm
11:51 Muhittin Böcek dahil 41 kişi için iddianame hazırlandı
11:13 Yeni bir sosyal devlet destanı yazmak için Cumartesi günü Aydın’daydık!
07:24 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Nizaryalı mevkidaşı Yusuf Maitama Tuggar ile bir araya gelecek
07:04 İletişim Başkanlığı, Türkiye’nin ABD ile LNG anlaşması nedeniyle Rus gazı alımını sonlandırdığı iddialarını yalanladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz
17.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Kocaelispor 1. Başkan Vekili Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Kentin buluşma noktası KOTO’nun geçtiğimiz gün önemli konukları vardı.

Kocaelispor kentin en değerli markasıdır” diyerek desteğini her zaman açıklayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Aralık ayında gerçekleşen görev dağılımı ile Kocaelispor 1. Başkan Vekilliği görevine gelen Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı.

KOTO’DAN AĞIRLAMA

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, aynı zamanda Kocaelispor 2. Başkan Vekili de olan KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barış, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı ziyarette, Kocaelispor’un durumu görüşüldü.

‘KOCAELİSPOR SADECE BİR TAKIM DEĞİLDİR’

Kocaelispor’a sadece bir takım gözüyle bakmamak gerektiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Başkan Bulut, “Her zaman ve her yerde Kocaelispor’un ilimizin en önemli markası olduğunu ve her şeyin üzerinde tutulması gerektiğini ifade etmiştik. Kocaelispor bugün geldiği noktayla, ‘birlikten başarı ve kuvvet doğar’ sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Takımımızla gurur duyuyoruz. Takımımıza desteğimiz devam edecek” dedi.

Resim önizlemesi

HER MAÇTA KOTO’DAN TRİBÜN DESTEĞİ

KOTO’nun Kocaelispor’a çok önemli destekler sağladığını, geçtiğimiz sezon hiçbir maçta tribün desteğini esirgemediğini ifade eden 1. Başkan Vekili Koyun, destekleri için KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu nezdinde teşekkürlerini sunarak, devamını diledi. 1. Başkanvekili Koyun, Başkan Bulut’a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.