enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
10:04 Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor
09:30 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
19:24 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
17:09 Güvenlik kaynakları: Türkiye savaşın tarafı değildir
16:44 İlber Ortaylı hayatını kaybetti
13:12 MSB: İran’dan ateşlenen mühimmat imha edildi
13:08 CENTCOM: Irak’ta düşen ABD uçağında 4 mürettebat öldü
12:18 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
09:03 İstiklal Marşı 105 yaşında
12:59 Okullarda ikinci ara tatil bugün başlıyor
10:46 8 ülkenin bakanlarından Mescid-i Aksa hakkında ortak bildiri
23:20 Küresel Güç Rekabeti ve Bölgesel Jeopolitik Süreçlerde Türk Teşkilatı’nın Rolü
22:38 ABD ve İsrail’in Saldırıları, İran’ın Misillemeleri: Mühimmat Üretimi, Stok Derinliği ve Siyasi Dayanıklılık Testi
22:18 Savaş Nereye Gidiyor?
22:04 ABD/İsrail-İran Savaşı: Durum Değerlendirmesi
21:49 Hamaney’in “Büyük Şeytan” Doktrini: İran Dış Politikası ABD Algısı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz
17.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Kocaelispor 1. Başkan Vekili Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Kentin buluşma noktası KOTO’nun geçtiğimiz gün önemli konukları vardı.

Kocaelispor kentin en değerli markasıdır” diyerek desteğini her zaman açıklayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Aralık ayında gerçekleşen görev dağılımı ile Kocaelispor 1. Başkan Vekilliği görevine gelen Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı.

KOTO’DAN AĞIRLAMA

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, aynı zamanda Kocaelispor 2. Başkan Vekili de olan KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barış, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı ziyarette, Kocaelispor’un durumu görüşüldü.

‘KOCAELİSPOR SADECE BİR TAKIM DEĞİLDİR’

Kocaelispor’a sadece bir takım gözüyle bakmamak gerektiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Başkan Bulut, “Her zaman ve her yerde Kocaelispor’un ilimizin en önemli markası olduğunu ve her şeyin üzerinde tutulması gerektiğini ifade etmiştik. Kocaelispor bugün geldiği noktayla, ‘birlikten başarı ve kuvvet doğar’ sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Takımımızla gurur duyuyoruz. Takımımıza desteğimiz devam edecek” dedi.

Resim önizlemesi

HER MAÇTA KOTO’DAN TRİBÜN DESTEĞİ

KOTO’nun Kocaelispor’a çok önemli destekler sağladığını, geçtiğimiz sezon hiçbir maçta tribün desteğini esirgemediğini ifade eden 1. Başkan Vekili Koyun, destekleri için KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu nezdinde teşekkürlerini sunarak, devamını diledi. 1. Başkanvekili Koyun, Başkan Bulut’a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.