enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:57 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
07:52 Ekim 2024’te kurulan Jandarma Otoyol Timleri, karayollarında yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı tek kolluk kuvveti olarak müdahale ediyor.
07:15 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
07:05 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
00:04 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
18:25 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:33 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:58 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz

Kocaelispor’dan KOTO’ya ziyaret: Gurur duyuyoruz
17.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Kocaelispor 1. Başkan Vekili Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Kentin buluşma noktası KOTO’nun geçtiğimiz gün önemli konukları vardı.

Kocaelispor kentin en değerli markasıdır” diyerek desteğini her zaman açıklayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetimi, Aralık ayında gerçekleşen görev dağılımı ile Kocaelispor 1. Başkan Vekilliği görevine gelen Engin Koyun ve kulüp yönetimini ağırladı.

KOTO’DAN AĞIRLAMA

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, aynı zamanda Kocaelispor 2. Başkan Vekili de olan KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barış, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı ziyarette, Kocaelispor’un durumu görüşüldü.

‘KOCAELİSPOR SADECE BİR TAKIM DEĞİLDİR’

Kocaelispor’a sadece bir takım gözüyle bakmamak gerektiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Başkan Bulut, “Her zaman ve her yerde Kocaelispor’un ilimizin en önemli markası olduğunu ve her şeyin üzerinde tutulması gerektiğini ifade etmiştik. Kocaelispor bugün geldiği noktayla, ‘birlikten başarı ve kuvvet doğar’ sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Takımımızla gurur duyuyoruz. Takımımıza desteğimiz devam edecek” dedi.

Resim önizlemesi

HER MAÇTA KOTO’DAN TRİBÜN DESTEĞİ

KOTO’nun Kocaelispor’a çok önemli destekler sağladığını, geçtiğimiz sezon hiçbir maçta tribün desteğini esirgemediğini ifade eden 1. Başkan Vekili Koyun, destekleri için KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu nezdinde teşekkürlerini sunarak, devamını diledi. 1. Başkanvekili Koyun, Başkan Bulut’a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.