enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
23:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:58 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
22:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
22:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
22:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:30 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
07:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
07:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
07:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
07:35 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
07:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
07:30 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
07:24 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
07:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
07:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
07:09 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
07:03 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
07:33 Her eylül ayında New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu; 80. Yılda Çatının Altında Derinleşen Çatlaklar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaelispor’a müjdeli haber an meselesi!…

Kocaelispor’a müjdeli haber an meselesi!…
11.04.2025
A+
A-

* Körfez ekibi Kocaelispor kendi evinde Sakaryaspor ile oynadığı müsabakanın ardından PFDK’ya sevk edilmişti. PFDK’nın verdiği 2 maçlık seyircisiz oynama cezası kulüp yöneticileri tarafından Tahkim Kurulu’na taşınmıştı. Kulüp yöneticileri tarafından yapılan itiraz sonrası ceza 1 maça indirildi.

*Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Lider Kocaelispor Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında ezeli rakibi Sakaryaspor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Ev sahibi Kocaelispor’un galibiyetle sonuçlanan Marmara Derbisi sonrasında Körfez ekibi PFDK’ya sevk edilmişti.

Resim önizlemesi

SEYİRCİSİZ MAÇ CEZASI

PFDK’ya sevk edilen Kocaelispor’a  kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. PFDK tarafından verilen bu ceza Süper Lig hedefiyle sezona hızla giriş yapan ve şuan da lider konumunda olan Kocaelispor’un taraftarları tarafından büyük tepkiye neden olmuştu.

Resim önizlemesi

CEZAYA İTİRAZ EDİLDİ

Körfez ekibinin 2 maç seyircisiz oynama cezasına kulüp yöneticileri  tarafından Tahkim Kurulu’na itirazda bulundu. Yapılan itirazın ardından seyircisiz maç oynama cezası yarı yarıya indirildi.  Kocaelispor’un seyircisiz maç oynama cezasının 1 maça indirilmesi ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kararın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, 29 yaşında…

Gazeteci* Mustafa SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.