enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
02:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
22:58 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
22:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
21:30 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
07:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
07:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
07:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
07:35 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
07:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
07:30 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
07:24 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
07:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’nin Kartepe mesire alanında kar keyfi

Kocaeli’nin Kartepe mesire alanında kar keyfi
23.12.2023
A+
A-

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın projesi olarak hizmete sunulan Kartepe Belediyesi Mesire Alanı Kartepelilerden yoğun ilgi görüyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Resim önizlemesi

Türk bayrağı ve Atatürk silueti Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın bir süre önce hizmete sunduğu, vatandaşların piknik ve dinleme alanı olarak ücretsiz faydalanabilecekleri Kartepe Belediyesi Mesire Alanı kısa sürede büyük ilgi görmeye başladı.

Resim önizlemesi

ÜCRETSİZ MESİRE ALANI

Kartepe Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü’nden alınan tahsis ile birlikte Başkan Kocaman’ın talimatı ile projelendirilen Maşukiye dağ yolu kar bölgesinde 22 dönümlük alandaki çalışmalar kısa sürede tamamlandı.

Resim önizlemesi

Mesire alanında 24 adet kamelya, 10 piknik masası, banklar, mescit, piknik alanları, otopark, bebek bakım yeri, erkek – kadın ve engelli wc’leri alıyor ve ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Resim önizlemesi

“KAR” KARTEPE’DE BİR BAŞKA GÜZEL

Kartepeliler bu hafta sonu etkili olan kar yağışı sonrasında Kartepe Belediyesi Mesire Alanı’na akın etti. Piknik yapan, dinlenen ve karın keyfini çıkaran vatandaşlarla sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı A.M.Mustafa Kocaman, “Hasretimiz sona erdi; Kartepe’miz beyaz örtüsüne kavuştu! Kartepe Belediyesi Mesire Alanımız tertemiz havası, harika manzarası ve ücretsiz donatılarıyla karın keyfini çıkarmak isteyen misafirlerimize kapılarını açtı. Karın en güzel hali Kartepe’de yaşanır” açıklamasında bulundu.

Gazeteci* Serkan BORLAK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.