enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:04 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
18:25 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:33 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:58 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
08:04 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
07:58 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
07:46 Hatay Sörf Merkezi LC Waikiki sponsorluğunda yılın son sörf şenliğini gerçekleştirdi
07:19 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’nin Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan önemli açıklama

Kocaeli’nin Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan önemli açıklama
23.03.2025
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

* Kocaeli’nin Karamürsel ilçe Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “Belediyemizin düzenlediği son ihale sürecinde yaşanan olayları büyük bir üzüntüyle takip ettik. Öncelikle, ihale günü meydana gelen talihsiz saldırıyı kınıyor, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Karamürsel’de huzur ve güven içinde ticaret yapılmasını sağlayacak her adımı kararlılıkla atacağımızın bilinmesini isterim” dedi.

*Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yaptığı yazılı açıklamasında, Bu süreçte esnafımızın dile getirdiği kaygıları ve haksız rekabet konusundaki hassasiyetlerini sonuna kadar haklı buluyorum. Belediyemiz, her zaman olduğu gibi, esnafımızın ve halkımızın yanında olmaya devam edecektir. İhalelerin adil, şeffaf ve tüm tarafların hakkını koruyacak şekilde yürütülmesi temel prensibimizdir. Esnafımızın mağdur olmaması adına gerekli düzenlemeleri yaparak Karamürsel’in ticari hayatını güçlendirecek bir çözüm üreteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” denildi.
“Kıymetli hemşerilerimizden özellikle ricam, konunun yanlış yerlere çekilerek kötü niyetli çevrelerce malzeme haline getirilmesine hepimizin karşı çıkması ve dikkatli olmasıdır” ifade edilen açıklamada, “Ne yazık ki, süreci çarpıtıp olayları büyüterek aramıza fitne sokmaya çalışan gruplar da var. Kimisi tatlı dille dostane bir tavır sergiliyormuş gibi yaparken, kimisi de nefret diliyle toplumu kutuplaştırmaya çalışıyor. Maalesef konuyla alakalı oluşan bilgi kirliliği nedeniyle konuyla alakası olmayan insanlar bile sürece dâhil edilip yanlış yönlendiriliyor. Ama bilinmelidir ki, esnafımız, halkımız, birlik ve beraberlik ruhunu her zaman korumuş, kendi menfaati için kaos yaratmaya çalışanlara prim vermemiştir, vermeyecektir”.
Resim önizlemesi
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yaptığı yazılı açıklamasında şunlara yer verildi:
“Oysa bizim derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Esnafımızın hakkını korumaya, Karamürsel’in huzurunu sağlamaya çalışırken, bu tür girişimler neye hizmet ediyor? Çözüm üretmek yerine daha büyük sorunlar yaratmaktan, süreci çıkmaza sokmaya çalışmaktan başka bir işe yarıyor mu?
Bildiğiniz gibi ben de Karamürsellimizin çarşıya ömrünü vermiş emekçi bir esnafıyım, aynı sokaklarda yürüdük, aynı çay ocaklarında oturduk, memleketimizde bir sürü anıyı hep birlikte yaşadık ve birlikte yaş aldık. Esnafımızın derdinden de gayet iyi anlıyorum, hiç şüpheniz olmasın ki aynı dertle dertleniyorum, yıllara dayanan tanışıklığımız, dostluğumuz ve gönül bağlarımız bu durumun üstesinden samimiyetle gelebilecek güce sahiptir ve biliyorum ki bizim bağımız öyle kolay kolay bozulmaz.
Kim ne yaparsa yapsın, biz her zaman olduğu gibi yan yana durmaya, Karamürsel’in huzuru ve esnafımızın hakkı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Şunu açıkça ifade etmek isterim ki, belediyemiz hiçbir zaman yasa dışı girişimlere, zorbalığa ve haksız kazanç elde etmeye yönelik herhangi bir oluşuma müsaade etmeyecektir. Karamürsel’in huzurunu bozacak hiçbir girişime izin vermeyeceğimiz gibi, esnafımızın da haklarının korunması için gereken tüm adımları atacağız ve daima esnafımızın yanında olacağız.
Hep birlikte, adil ve sürdürülebilir bir ticaret ortamı oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm esnafımızın ve halkımızın görüşlerini dikkate alarak en doğru kararları alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.