enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:04 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı…
09:52 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:02 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:21 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:21 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
00:20 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:14 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:13 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:12 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Kaç Yıl Sürdü?
00:09 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:06 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Hürmüz kapanırsa ne olur? Küresel enerji hattı tehlikede
00:03 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
09:53 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:29 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’nin Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan önemli açıklama

Kocaeli’nin Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan önemli açıklama
23.03.2025
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

* Kocaeli’nin Karamürsel ilçe Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “Belediyemizin düzenlediği son ihale sürecinde yaşanan olayları büyük bir üzüntüyle takip ettik. Öncelikle, ihale günü meydana gelen talihsiz saldırıyı kınıyor, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Karamürsel’de huzur ve güven içinde ticaret yapılmasını sağlayacak her adımı kararlılıkla atacağımızın bilinmesini isterim” dedi.

*Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yaptığı yazılı açıklamasında, Bu süreçte esnafımızın dile getirdiği kaygıları ve haksız rekabet konusundaki hassasiyetlerini sonuna kadar haklı buluyorum. Belediyemiz, her zaman olduğu gibi, esnafımızın ve halkımızın yanında olmaya devam edecektir. İhalelerin adil, şeffaf ve tüm tarafların hakkını koruyacak şekilde yürütülmesi temel prensibimizdir. Esnafımızın mağdur olmaması adına gerekli düzenlemeleri yaparak Karamürsel’in ticari hayatını güçlendirecek bir çözüm üreteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” denildi.
“Kıymetli hemşerilerimizden özellikle ricam, konunun yanlış yerlere çekilerek kötü niyetli çevrelerce malzeme haline getirilmesine hepimizin karşı çıkması ve dikkatli olmasıdır” ifade edilen açıklamada, “Ne yazık ki, süreci çarpıtıp olayları büyüterek aramıza fitne sokmaya çalışan gruplar da var. Kimisi tatlı dille dostane bir tavır sergiliyormuş gibi yaparken, kimisi de nefret diliyle toplumu kutuplaştırmaya çalışıyor. Maalesef konuyla alakalı oluşan bilgi kirliliği nedeniyle konuyla alakası olmayan insanlar bile sürece dâhil edilip yanlış yönlendiriliyor. Ama bilinmelidir ki, esnafımız, halkımız, birlik ve beraberlik ruhunu her zaman korumuş, kendi menfaati için kaos yaratmaya çalışanlara prim vermemiştir, vermeyecektir”.
Resim önizlemesi
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yaptığı yazılı açıklamasında şunlara yer verildi:
“Oysa bizim derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Esnafımızın hakkını korumaya, Karamürsel’in huzurunu sağlamaya çalışırken, bu tür girişimler neye hizmet ediyor? Çözüm üretmek yerine daha büyük sorunlar yaratmaktan, süreci çıkmaza sokmaya çalışmaktan başka bir işe yarıyor mu?
Bildiğiniz gibi ben de Karamürsellimizin çarşıya ömrünü vermiş emekçi bir esnafıyım, aynı sokaklarda yürüdük, aynı çay ocaklarında oturduk, memleketimizde bir sürü anıyı hep birlikte yaşadık ve birlikte yaş aldık. Esnafımızın derdinden de gayet iyi anlıyorum, hiç şüpheniz olmasın ki aynı dertle dertleniyorum, yıllara dayanan tanışıklığımız, dostluğumuz ve gönül bağlarımız bu durumun üstesinden samimiyetle gelebilecek güce sahiptir ve biliyorum ki bizim bağımız öyle kolay kolay bozulmaz.
Kim ne yaparsa yapsın, biz her zaman olduğu gibi yan yana durmaya, Karamürsel’in huzuru ve esnafımızın hakkı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Şunu açıkça ifade etmek isterim ki, belediyemiz hiçbir zaman yasa dışı girişimlere, zorbalığa ve haksız kazanç elde etmeye yönelik herhangi bir oluşuma müsaade etmeyecektir. Karamürsel’in huzurunu bozacak hiçbir girişime izin vermeyeceğimiz gibi, esnafımızın da haklarının korunması için gereken tüm adımları atacağız ve daima esnafımızın yanında olacağız.
Hep birlikte, adil ve sürdürülebilir bir ticaret ortamı oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm esnafımızın ve halkımızın görüşlerini dikkate alarak en doğru kararları alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.