enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:59 Zorlu Enerji, İsrail’deki Dorad Energy’deki yüzde 25’lik hissesinin tamamını elden çıkarma sürecinde bir adımı tamamladı.
07:58 Yorum: ABD’nin İran’a Yönelik Saldırıları VE Orta Asya’nın Stratejik Konumu
07:36 Yapay Zekanın su tüketimi Su Güvenliğimizi tehdit ediyor mu ?
07:12 Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak’tan PKK’nın silahları yakmasına ilişkin çarpıcı analiz!
07:01 Hain Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden sonra toplam 390 bin 354 şüpheliden 113 bin 837’si tutuklandı
23:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz tarihimizin en kritik dönemeçlerinden biri oldu
23:08 Bakan Yerlikaya: “Türkiye Yüzyılı’nda ne FETÖ’ye ne de herhangi bir terör örgütüne asla geçit yoktur, olmayacaktır”
22:59 BAE Devlet Başkanı Al Nahyan Türkiye’ye geliyor
22:49 Dışişleri’nden İsrail’e Suriye tepkisi
22:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ’cü alçaklar sonsuza kadar lanetle, nefretle hatırlanacak
19:32 LGS tercih süreci başladı
09:54 MHP Genel Başkanı Bahçeli: 15 Temmuz’da hainlerin başı ezildi
09:22 Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan “En Uzun Gece” destanının ilk temsili, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek.
09:06 İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz’da “Atatürk fotoğrafları yasaklandı” iddiasını yalanladı
08:58 Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 Temmuz’u etkinliklerle anacak
08:44 FETÖ’nün hain darbe girişiminde neler yaşandı?
08:07 İstanbul ve Moğolistan Devlet üniversiteleri iş birliğinde yürütülen “Atlılar Kültürü” başlıklı arkeoloji kazı projesinin bu yılki ayağında çalışmalara başlandı.
07:37 Rezaletin de böyledi! Yurt dışından gelenlere dijital zulmü: Whatsapp bile kullandırılmıyor!
07:23 Marmara’da köpek balıkları ve vatozlar yeni yaşam alanları arıyor!
07:19 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, Haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Ticaret Odası’nun ‘Gayrimenkul Değerleme Eğitimi’ne yoğun ilgi

Kocaeli Ticaret Odası’nun ‘Gayrimenkul Değerleme Eğitimi’ne yoğun ilgi
22.05.2025
A+
A-

* Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi, bünyesinde faaliyet gösteren Emlak firmaları için, Gayrimenkul Değerleme Eğitimi düzenledi.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

KOCAELİ, 22 MAYIS 2025- KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitime 18. Meslek Komitesi Başkanı Osman Sağlık, Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım, Meclis Üyeleri Fatih Özcan, E. Nilay Özkan ve Emlak Sektör Temsilcisi Komite Üyesi Hadiye Akkurt ile birlikte ev sahipliği yaparken, sektör temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu.

EĞİTİMLER SÜRECEK

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren Emlak Sektör Temsilcisi Komite Üyesi Hadiye Akkurt, Değerlemenin sadece taşınmazların fiyatını belirlemekten ibaret olmadığını; aynı zamanda şeffaf, adil ve sürdürülebilir bir piyasa düzeni için temel taşlardan biri olduğunu belirterek Gayrimenkul Değerleme Eğitimi’nin sektörün en ihtiyaç duyduğu konu başlıklarından biri olduğuna dikkat çekekti.

Akabinde Gayrimenkul Değerleme Uzmanı- İnşaat Yüksek Mühendisi Murat Marmara katılımcılara; Gayrimenkul değerlemenin tanımı, değer-fiyat ilişkisi, kim değerleme talep eder, değerleme uzmanının taşıması gereken özellikler, değerleme uzmanının araştırma alanları, değerlemede kullanılan yöntemler, farklı örneklerle değerleme, nasıl değerleme uzmanı olunur, gayrimenkul değerleme hizmeti verilen sektörlerin oransal dağılımı konularında detaylı bilgiler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.