enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:04 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı…
09:52 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:02 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:21 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:21 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
00:20 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:14 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:13 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:12 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Kaç Yıl Sürdü?
00:09 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:06 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Hürmüz kapanırsa ne olur? Küresel enerji hattı tehlikede
00:03 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
09:53 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:29 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, “Yıldız Entegre para kazanacak diye Kocaeli Halkının sağlığıyla oynayamaz!”

Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, “Yıldız Entegre para kazanacak diye Kocaeli Halkının sağlığıyla oynayamaz!”
04.04.2025
A+
A-

* Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Yıldız Entegrenin Başiskele Tesisi önünde yaptığı açıklamada, firmanın ÇED başvurusu yaparak kimyasal depolama alanını 13 bin 736 metreküpten 50 bin metreküpe çıkarmak istemesini sert sözlerle eleştirdi.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

AK Partili meclis üyeleri onay verdi!

Yıldız Entegrenin fabrikalarıyla Kocaeli’ye zarar veren bir firma olduğunu söyleyen Gergerlioğlu, firmanın girişimde bulunarak mevcut kimyasal depolama alanlarını artırarak yeni depolama alanları yapmak istediklerini belirtti.

Başiskele’ye yeni devasa tankların kurulmak istendiğini söyleyen Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kartepe’de halkın haddehane projesine büyük tepki gösterdiğini hatırlatarak, Başiskele halkını da tehlikeye sokacak kimyasal tankların arttırılasını da doğru bulmadığını dile getirdi.

Mevcutta Yıldız Entegreye ait birçok tankın olduğunu ifade eden Gergerlioğlu, “Başiskele’de çevreyi kirletecek bir ek tank tesisi kurmak istiyorlar. Birçok tank var zaten bunlar yetmemiş yenilerini eklemek istiyorlar.” İfadesini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında AK Partili Meclis Üyelerinin oylarıyla projenin onaylandığını söyleyen Gergerlioğlu, “Büyük ihtimalle bakanlıkta da işi halledecekler. ÇED’e gerek yok diyecekler ve Başiskele’de de önemli bir çevre kirliliği başlayacak. Biz konunun takipçisi olacağız” dedi.

Fehmi Yıldız, kalan 45 milyonu ödemezse, Yıldız Entegre logosunu ellerimle  sökeceğim! - Kocaeli Haberleri Kocaeli Gazeteleri Kocaeli Haber Kocaeli  Gazetesi | Kocaeli Halk Gazetesi

Fehmi Yıldız iktidarı yedeğine almış!

Yıldız Entegrenin patronu Fehmi Yıldız’ın niyetinin iyi olmadığını söyleyen Gergerlioğlu açıklamasında, “Çevreyi daha fazla kirletecek adımlar atıyor. İktidarı yedeğine almış, yürüyor. Yani iktidar onu yedeğine almış değil. Fehmi Bey iktidarı yedeğine almış. Böylece yatırımlarını sürdürüyor, paralarına para katıyor. Fakat Kocaeli Halkı da kanser olmaya devam ediyor. Yemyeşil alanlara büyük tesisler kurarak halkın sağlığını tehlikeye sokuyorlar. Biz çevre bilinciyle hareket ederek bu konuda bir duyarlılık oluşturmak istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden geçmiş, muhalefet itiraz etmiş ama biz bu itirazımızı devam ettireceğiz. Oradan geçmiş olabilir, bakanlıktan da işi bağlamış olabilirler ama biz Kocaeli Halkı’na bu konuyu iletmiş olalım ve konuyu takip edeceğimizi bildirelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.