enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
21:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:38 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
07:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:21 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:21 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
07:18 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
07:11 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
06:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
05:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
03:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe’de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı…

Kocaeli Kartepe’de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı…
06.01.2023
A+
A-

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. Yüzme havuzu yüzme severlerin ilgi odağı oldu ve açıldığı günden bu yana 6 bin 500 kişi faydalandı.  

Kocaeli’den Uluslararası Haber Ajansı (UHA) Muhabiri Serkan BORLAK’ın haberine göre, Kartepe’ye kazandırılan gençlere ve sporculara yönelik en önemli yatırımlardan biri olan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na Kartepliler büyük ilgi gösterdi. Başkan Kocaman yüzme havuzunda incelemelerde bulunurken yetkililerden bilgi aldı.  

Kartepe'de havuzdan 6500 kişi faydalandı - İşte Kocaeli Gazetesi

HAFTANIN 6 GÜNÜ 

3 bin 370 metrekare alanda hizmet veren yüzme havuzu Pazartesi günleri hariç Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri yedi, Pazar günleri ise altı seans olarak hizmet veriyor.  

6 KULVARLI YÜZME HAVUZU 

Yüzme havuzunda yüzme kurslarının yanı sıra fitness, jimnastik, halk oyunları ve karate branşı da yer alıyor. Altı kulvardan oluşan yüzme havuzunda aynı anda 50 kişi havuzdan faydalanabiliyor.  

Kartepe'de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı - Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi

 

EĞİTİM ALAN GRUPLAR 

Kartepe Belediyesi eğitmenleri tarafından 5-12 yaş grubu ve kadınlara yüzme, 4-6 / 7-9 yaş gruplarına jimnastik, 7-15 yaş grubuna karate ve 16 yaş üzerine fitness eğitimi veriliyor.   

YÜZME HAVUZU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 

Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Açıldığı günden bu yana 6500’ü aşan üye sayısı ile hemşehrilerimizin uğrak noktası olan yüzme havuzu büyük ilgi görüyor. Haftanın 6 günü eğitim verilen yüzme havuzunda özellikle geleceğimiz olan gençlerimiz su sporları ile tanışıyor” açıklamasında bulundu.   

Serkan Borlak ???????????????????????? (@SerkanBORLAK) / Twitter

Gazeteci* Serkan BORLAK

[TÜHA Haber Ajansı, 06 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.