enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:01 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:30 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:30 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:01 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:12 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:50 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:12 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
21:56 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
21:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
21:40 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
20:48 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:28 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:17 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:05 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:27 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:36 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
22:01 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
20:51 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:08 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
18:00 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe’de fahiş fiyat ve güvenli gıda denetimi

Kocaeli Kartepe’de fahiş fiyat ve güvenli gıda denetimi
23.01.2025
A+
A-

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri 2025 yılının ilk denetiminde ilçe genelinde zincir markerlerde fahiş fiyat denetimlerini gerçekleştirdi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

2025 yılı ile birlikte Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gıda denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Resim önizlemesi

RAF VE KASA FİYATLARI DENETLENDİ

Ekipler zincir markerlerde halk sağlığını korumak ve haksız kazançların önüne geçmek amacıyla kent genelinde gıda denetimlerini sürdürüyor. Başta zincir marketler olmak üzere ilçe genelindeki gıda satıcılarına yönelik denetim yapan ekipler, ürünlerin raflardaki etiket fiyatı ile kasadaki fiyatının birbirine uyup uymadığını titizlikle kontrol ediyor.

Resim önizlemesi

YETKİLİ KURUMLAR İLE

Fahiş fiyat ve yanlış bilgilendirmeye karşı da denetimlerde bulunan ekipler aynı zamanda ürün gramajı, fiyat karşılaştırması, son tüketim tarihi gibi birçok konuda inceleme gerçekleştiriyor. Denetimlerde etiket ile kasa fiyatlarında tutarsızlık belirlenen, kurallarda yasaya aykırılık tespit edilen firmalara İl Ticaret Müdürlüğü tarafından gereken işlemler yapılıyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, “Halkımızın sağlığı ve güvenli gıdaya erişimi için yeni yılın gelmesiyle ekiplerimiz denetimlerine aralıksız devam ediyor. Yetkili kurumlarımızın koordinasyonu ile birlikte rutin denetimlerimizde uygunsuzluk veya yasalara aykırılık tespitlerinde gerekli uyarılar ve yasal işlemler yapılıyor. Duyarlı vatandaşlarımız da herhangi bir olumsuzluk tespitlerinde Zabıta Müdürlüğümüze ihbarda bulunabilir. Hedefimiz tam güvenli gıda ve güvenli alış-veriş” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.