enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:50 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:19 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:11 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
00:05 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
00:00 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
11:03 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
10:44 Ticaret Bakanlığı’ndan , gümrük idarelerinde işlem gören teminatlara ilişkin bilgiler ve işlem süreçleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Karate Camiası Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Kocaeli Karate Camiası Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi
30.01.2025
A+
A-

* Kocaeli Karate İl Temsilcisi Yaşar Coşkun’un ev sahipliğinde Darıca’da düzenlenen yemekli toplantı, Kocaeli karate camiasının birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

* Organizasyona sporcular, antrenörler, hakemler ve yöneticiler yoğun ilgi gösterirken, Türk karatesinin gelişimi adına önemli mesajlar verildi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Toplantıda konuşan yetkililer, Kocaeli’nin karate branşında son yıllarda büyük bir ivme kazandığını vurgulayarak, bu birlik ve beraberlik ruhunun başarının temelini oluşturduğunu ifade etti. İl Temsilciliği görevine başlayan Yaşar Coşkun’a başarı dileklerinde bulunan katılımcılar, onun liderliğinde Kocaeli’nin karate alanında Türkiye’de daha güçlü bir konuma geleceğine inandıklarını dile getirdi.
Ümit Milli Takım Kocaeli’de Kamp Yapıyor
Toplantıda ayrıca, Kocaeli’nin karate açısından önemli bir merkez haline geldiğine dikkat çekildi. Milli takımların sık sık Kocaeli’de kamp yapmasının büyük bir gurur kaynağı olduğu belirtilirken, şu anda Ümit Milli Takım’ın Kartepe İbrahim Hergeleci Spor Salonu’nda Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü hatırlatıldı. Polonya’da düzenlenecek şampiyonada mücadele edecek sporculara başarı dilekleri iletildi.
Spor Camiasından Geniş Katılım
Organizasyona, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı ve Spor Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Başkanı İbrahim Erçin, Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Resul Kotan, Sportif Faaliyetler Şube Müdürü Emre Çakar ve Sportif Faaliyetler Şube Şefi Emir Erol gibi önemli isimler katılım sağladı.
Karate camiasının önde gelen antrenörleri de toplantıya yoğun ilgi gösterdi. Darıca Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Akçay, Değirmendere Eltemur Kulübü Antrenörü Şener Eltemur, Kağıtspor Kulübü Antrenörü Mesut Kolaylı, Darıca Çelik Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Erdinç Çelik ve Aksu Spor Kulübü Antrenörü Okan Aksu, toplantıda yer alarak Kocaeli karate camiasının güçlenmesi adına görüş ve önerilerini paylaştılar.
Hakemlerden ve Şampiyon Sporculardan Destek
Karate camiasının olmazsa olmazı hakemler de bu önemli gecede bir araya geldi. Kocaeli Karate İl Hakem Kurulu Başkanı Oya Küçükateş Karakuş, Uluslararası Dünya Hakemi Hazım Özdemir, Uluslararası Hakemler Tamer Sülü ve Vasfi Aşçı, Milli Hakem Ömür Kavran organizasyona katılarak destek verdi.
Toplantıya, başarılarıyla Türk karatesinin gururu olan sporcular da katılım sağladı. KARATE1 Paris Şampiyonası’ndan yeni dönen Olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Eray Şamdan ile dünya ve Avrupa şampiyonu Eda Eltemur, organizasyona renk kattı.
Yaşar Coşkun’dan Teşekkür Mesajı
Gecenin sonunda bir konuşma yapan Kocaeli Karate İl Temsilcisi Yaşar Coşkun, bu anlamlı organizasyona katılım gösteren tüm sporcu, antrenör ve yöneticilere teşekkür etti. Karate camiasının birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğini belirten Coşkun, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve mutluluk duydum. Hep birlikte Kocaeli ve Türk karatesini daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bu buluşma, Kocaeli karate camiasının dayanışmasını pekiştirirken, geleceğe dair umutları da güçlendirdi.
Vasfi Aşçı - Çağdaş Kocaeli Gazetesi
Haber Editör: Vasfi Aşçı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.