enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:52 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:02 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:21 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:21 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
00:20 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:14 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:13 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:12 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Kaç Yıl Sürdü?
00:09 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:06 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Hürmüz kapanırsa ne olur? Küresel enerji hattı tehlikede
00:03 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
09:53 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:29 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
07:07 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Karate Camiası Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Kocaeli Karate Camiası Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi
30.01.2025
A+
A-

* Kocaeli Karate İl Temsilcisi Yaşar Coşkun’un ev sahipliğinde Darıca’da düzenlenen yemekli toplantı, Kocaeli karate camiasının birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

* Organizasyona sporcular, antrenörler, hakemler ve yöneticiler yoğun ilgi gösterirken, Türk karatesinin gelişimi adına önemli mesajlar verildi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Toplantıda konuşan yetkililer, Kocaeli’nin karate branşında son yıllarda büyük bir ivme kazandığını vurgulayarak, bu birlik ve beraberlik ruhunun başarının temelini oluşturduğunu ifade etti. İl Temsilciliği görevine başlayan Yaşar Coşkun’a başarı dileklerinde bulunan katılımcılar, onun liderliğinde Kocaeli’nin karate alanında Türkiye’de daha güçlü bir konuma geleceğine inandıklarını dile getirdi.
Ümit Milli Takım Kocaeli’de Kamp Yapıyor
Toplantıda ayrıca, Kocaeli’nin karate açısından önemli bir merkez haline geldiğine dikkat çekildi. Milli takımların sık sık Kocaeli’de kamp yapmasının büyük bir gurur kaynağı olduğu belirtilirken, şu anda Ümit Milli Takım’ın Kartepe İbrahim Hergeleci Spor Salonu’nda Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü hatırlatıldı. Polonya’da düzenlenecek şampiyonada mücadele edecek sporculara başarı dilekleri iletildi.
Spor Camiasından Geniş Katılım
Organizasyona, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı ve Spor Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Başkanı İbrahim Erçin, Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Resul Kotan, Sportif Faaliyetler Şube Müdürü Emre Çakar ve Sportif Faaliyetler Şube Şefi Emir Erol gibi önemli isimler katılım sağladı.
Karate camiasının önde gelen antrenörleri de toplantıya yoğun ilgi gösterdi. Darıca Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Akçay, Değirmendere Eltemur Kulübü Antrenörü Şener Eltemur, Kağıtspor Kulübü Antrenörü Mesut Kolaylı, Darıca Çelik Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Erdinç Çelik ve Aksu Spor Kulübü Antrenörü Okan Aksu, toplantıda yer alarak Kocaeli karate camiasının güçlenmesi adına görüş ve önerilerini paylaştılar.
Hakemlerden ve Şampiyon Sporculardan Destek
Karate camiasının olmazsa olmazı hakemler de bu önemli gecede bir araya geldi. Kocaeli Karate İl Hakem Kurulu Başkanı Oya Küçükateş Karakuş, Uluslararası Dünya Hakemi Hazım Özdemir, Uluslararası Hakemler Tamer Sülü ve Vasfi Aşçı, Milli Hakem Ömür Kavran organizasyona katılarak destek verdi.
Toplantıya, başarılarıyla Türk karatesinin gururu olan sporcular da katılım sağladı. KARATE1 Paris Şampiyonası’ndan yeni dönen Olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Eray Şamdan ile dünya ve Avrupa şampiyonu Eda Eltemur, organizasyona renk kattı.
Yaşar Coşkun’dan Teşekkür Mesajı
Gecenin sonunda bir konuşma yapan Kocaeli Karate İl Temsilcisi Yaşar Coşkun, bu anlamlı organizasyona katılım gösteren tüm sporcu, antrenör ve yöneticilere teşekkür etti. Karate camiasının birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğini belirten Coşkun, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve mutluluk duydum. Hep birlikte Kocaeli ve Türk karatesini daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bu buluşma, Kocaeli karate camiasının dayanışmasını pekiştirirken, geleceğe dair umutları da güçlendirdi.
Vasfi Aşçı - Çağdaş Kocaeli Gazetesi
Haber Editör: Vasfi Aşçı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.