enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:10 Kocaeli Büyükşehir’le Suriye Rakka’da iftar bereketi
00:09 TBMM Başkanı Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret etti
00:07 Vakıflar Genel Müdürlüğünce, “Vakıf Başkanları İftar Buluşması” programı Ankara’da düzenlendi.
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 23 yılda yaptığımız atılımla özellikle insansız teknolojilerde önemli bir seviyeye eriştik””
00:06 Gazeteci İlhan KARAÇAY: İftar sofralarını eleştirmem büyük yankı yaptı
00:06 TBMM Başkanlı Kurtulmuş, “Soykırımın durdurulması için maalesef bir şey yapılamıyor”
00:06 ABTTF Başkanı: HRW’nin hukukun üstünlüğündeki sorunlara dikkat çeken raporu Meclis gündeminde
00:06 Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir
00:05 Milli motosikletçi Razgatlıoğlu, 27 Şubat’ta Tayland’da MotoGP’de yarışacak ilk Türk sporcu
00:05 Akif Çağatay Kılıç, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:04 Mavi Vatan’a yeni güç: SANCAR SİDA
00:03 CHP’nin ‘şaibeli’ kurultay dosyası ile “İmamoğlu Suç Örgütü” dosyasının birleştirilmesi talebi kabul edilmedi
00:02 Bakan Fidan, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:01 Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, “Başkan Donald Trump’ın İran konusundaki önceliği diplomasi”
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecini ilmek ilmek dokuyoruz
00:20 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:14 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:13 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:12 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:11 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Sivil Savunma Teşkilatı’nı ziyaret etti

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar  Sivil Savunma Teşkilatı’nı ziyaret etti
29.03.2025
A+
A-

* KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Sivil Savunma Teşkilatı’nı ziyaret ederek,  Savunma Teşkilat Başkanı ile görüştü.

*Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,   Sivil Savunma Teşkilatı’nın  güzide kurumlardan bir tanesi olduğunu vurguladı ve potansiyel güce sahip bir kurum olduğunu kaydetti.

Hizmet konusunda ön cephede işbirliği içerisinde mücadele eden kurumun ekip ruhunun da son derece ön planda olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu güçlü teşkilatın kuruluşunda  emeği geçen  herkesi saygıyla andı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı’nın  ülke genelinde güçlenmiş bir  durumda olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu bağlamda gerekli destek ile daha da güçleneceğine duyduğu inancı belirtti.

6 Şubat depremini de değinen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yaşanan bu felakette, Sivil Savunma Teşkilatı ile işbirliği içerisinde  mücadele verdiklerini  belirtti ve kurum ile birlikte çalışanların hizmetlerinin yadsınamaz olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, teşkilat içerisinde yaşanan  her türlü sıkıntının aşılması gerektiğini ifade etti ve bu konuda desteklerini sunacağını belirtti.

Olası bir doğal afet durumuna hazırlıklı olunması adına da koordinasyon toplantısının yapılmasının, riskleri azaltacağını  belirten Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, önceden çalışmanın yapılmasının gerekli  tedbirleri almak adına önemli olduğunu kaydetti, bu konuda da öncülük etmeye hazır olduğunu belirtti.  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eskiye bakıldığında daha donanımlı bir teşkilat olduğunu ifade ederek,  bilgi birikimi ve tecrübelerle daha da güçlenildiğini belirtti.

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, emeklerinden dolayı Sivil Savunma Teşkilatına,  Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanlığına ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına teşekkür etti, yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca ise Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karaca, Sivil Savunma Teşkilatında yapılan çalışmalar ve yaşanan sıkıntıları da dile getirerek, bu kapsamda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın desteklerinin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.