enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:04 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
17:19 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
16:40 ABD Başkanı Trump: Venezuela’da gemilerin yanaştığı büyük bir tesis vuruldu
16:33 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Kiev yönetimi ve Batılı destekçileri bu toprak düzenini tanımak zorunda
16:24 Yemen hükümeti de ülkede Olağan Üstü Hal ilan edildiğini duyurdu.
16:16 Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin’in konutuna saldırı girişimi terör eylemidir
13:49 HÜRJET, Avrupa ve NATO üyesi bir ülkenin envanterine giriyor.
11:52 Kahraman şehitlerimiz için veda töreni düzenlendi
05:12 Yalova’da operasyon sırasında şehit olan polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi ailesine ulaştı
02:52 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Milletimiz müsterih olsun, terör musibetinin kökü her cihetten kazınacaktır” dedi.
02:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Tchiani ile görüştü
02:39 Türkiye ile Ermenistan arasında vize kolaylığı kararı
02:30 Somali Cumhurbaşkanı Mahmud Türkiye’ye geliyor
02:19 Hakeme Şiddet Skandalı, Yönetim ve Eğitimdeki Çürümüşlüğün Aynası…
02:04 Terör örgütü DEAŞ’ın Ankara yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 8 şüpheli tutuklandı…
01:36 2026’da asgari ücret desteğine 76,5 milyar lira kaynak ayrıldı
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi ile görüştü
22:08 CHP Genel Başkanı Özel, ‘İktidar yürüyüşü aday ofisinden başlayacak’
22:00 Yapay zeka destekli uygulamalar ile mali süreçlerde dijital dönüşüm…
21:16 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 31 Aralık’ta sona erecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Sivil Savunma Teşkilatı’nı ziyaret etti

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar  Sivil Savunma Teşkilatı’nı ziyaret etti
29.03.2025
A+
A-

* KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Sivil Savunma Teşkilatı’nı ziyaret ederek,  Savunma Teşkilat Başkanı ile görüştü.

*Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,   Sivil Savunma Teşkilatı’nın  güzide kurumlardan bir tanesi olduğunu vurguladı ve potansiyel güce sahip bir kurum olduğunu kaydetti.

Hizmet konusunda ön cephede işbirliği içerisinde mücadele eden kurumun ekip ruhunun da son derece ön planda olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu güçlü teşkilatın kuruluşunda  emeği geçen  herkesi saygıyla andı. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı’nın  ülke genelinde güçlenmiş bir  durumda olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu bağlamda gerekli destek ile daha da güçleneceğine duyduğu inancı belirtti.

6 Şubat depremini de değinen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yaşanan bu felakette, Sivil Savunma Teşkilatı ile işbirliği içerisinde  mücadele verdiklerini  belirtti ve kurum ile birlikte çalışanların hizmetlerinin yadsınamaz olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, teşkilat içerisinde yaşanan  her türlü sıkıntının aşılması gerektiğini ifade etti ve bu konuda desteklerini sunacağını belirtti.

Olası bir doğal afet durumuna hazırlıklı olunması adına da koordinasyon toplantısının yapılmasının, riskleri azaltacağını  belirten Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, önceden çalışmanın yapılmasının gerekli  tedbirleri almak adına önemli olduğunu kaydetti, bu konuda da öncülük etmeye hazır olduğunu belirtti.  Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eskiye bakıldığında daha donanımlı bir teşkilat olduğunu ifade ederek,  bilgi birikimi ve tecrübelerle daha da güçlenildiğini belirtti.

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, emeklerinden dolayı Sivil Savunma Teşkilatına,  Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanlığına ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına teşekkür etti, yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca ise Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karaca, Sivil Savunma Teşkilatında yapılan çalışmalar ve yaşanan sıkıntıları da dile getirerek, bu kapsamda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın desteklerinin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.