enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:26 Bakan Fidan: İran’ın stratejisi son derece yanlış
09:07 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
10:37 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:54 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:43 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:49 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:22 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:01 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
09:52 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:02 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:21 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:21 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
00:20 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:14 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:13 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:12 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kılıçdaroğlu: Bu kürsüye veda ediyorum

Kılıçdaroğlu: Bu kürsüye veda ediyorum
08.03.2023
A+
A-

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdraoğlu, “Sizin gibi arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin.” dedi.

Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, istifa etmeyecek ancak bundan sonra grup toplantılarına katılmayacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçilmesi halinde ise CHP liderliğinden istifa edecek.

“Grup kürsümüze, bu kürsüye veda etmek için bugün buradayım” diyen Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkan ifadeleri:

  • “Ne yalan söyleyim bu satırları kaleme almak benim için de kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıklarımızı arkada bırakarak bu kürsüye veda etmek pek de kolay olmuyor”
  • “Bakmayın siz o Saraylıların her şeyi varmış gibi görünüyor ama hiçbir şeyleri yok. Ruhları kararmıştır, bizim ise her şeyimiz var. Mazlumlar için atan kocaman bir yüreğimiz var.”
  • Bu deliliği hep birlikte yapacağız dostlarım, hep beraber yapacağız. İyi Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’le birlikte yapacağız bu deliliği. Çünkü Merak Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor. Ve bu bilinsin istiyorum”
  • Ana kucağını da çok iyi bilir, yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurmasını da çok iyi bilir. Ona müteşekkir olduğumu bütün dostlarımın bilmesini isterim.

İlk görüş ayrılığında bazı insanlar, bilakis kendisini hiç tanımayan bazı insanlar, söylenmemesi gereken şeyleri söylediler.”

  • “Vallahi de hiç tanımamışsınız. Tanıyın. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani gerekirse masaya yumruğunu vurur diyorum ya, e bir de arada ülkücü damarı tutar. Bunu da gayet iyi biliyorum”
  • “Temel bey bilgedir. Bu bilge Türkiye’nin yolunu aydınlatmaya devam ediyor. O hepimizin iyi tanıması gereken iyi bir bilgedir.”
  • “Sayın Ahmet Davutoğlu gerçekten de güçlü bir entelektüel birikimi var. Bu süreci toparladı. O da çorbada tuzu olan çok değerli bir insan.”
  • “Bu genç liderle (Ali Babacan) Türkiye’nin perişanlığına son vereceğiz. Onunla alın terini birlikte vereceğiz.”
  • Bu salon bu kürsü aslında benim evim, sizler de benim yol arkadaşlarımsınız. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum. Hoşgeldiniz şefa geldiniz. “
  • “Bugün zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız, buna inanın. Sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin. Mutluyum be dostlar gerçekten umutluyum.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.