enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:36 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:19 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:06 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:53 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:17 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:51 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:17 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:03 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
00:00 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
22:46 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:42 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’nda
13:32 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:18 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
00:29 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:27 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:05 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kartepe Kent Meydanı’nda ilk elektrikli araç şarj istasyonu

Kartepe Kent Meydanı’nda ilk elektrikli araç şarj istasyonu
29.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı ziyaret eden Sakarya Ernaz Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ertuğ, kendi kullandığı elektrikli aracını da Kartepe Kent Meydanı’ndaki elektrikli araç şarj istasyonunda şarj etti.

 Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın, geleceğin Türkiye’sine uzanan yolda hayata geçirdiği “Elektrikli Şarj İstasyonu” hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Kocaman’ı makamında ziyaret eden Sakarya Ernaz Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ertuğ, Renault Zoe Full Elektrikli aracını şarj etti. Ertuğ “Başkanımla sohbet ederken, aracım da dolmuş oldu. Zaman hepimiz için çok önemli” dedi.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı çevre dostu araçlar için önemli bir adım atarak hizmete sunduğu şarj ünitesi için tebrik eden Melih Ertuğ “Başkanımızı kutluyorum. Haberi basında görünce çok mutlu oldum. Hem yüz yüze teşekkür etmek, hem de aracımı şarj etmek istedim. Ben çayımı içerken arabam şarj oldu. Bu istasyonların sayısının artması çevreci elektrikli araçlara olan ilgiyi de arttıracaktır” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN ELEKTRİKLİ ARACI İNCELEDİ

Renault Zoe Full Elektrikli aracı da inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ülkemiz her alanda değişen ve gelişen teknolojiye ayak uyduruyor. Yerli otomobilimiz TOGG’un piyasaya çıkmasını heyecanla bekliyoruz. İlgi şimdiden çok fazla. Bizde TOGG ve diğer markalar için hazırlığımızı tamamladık. Hem çevreci hem de konforlu, yerli ve milli bir aracımız olacak. Kendi segmentinde dünya markaları arasında yer alacak inşallah. Sevgili dostum Melih Ertuğ duymuş ve denemek istemiş. Çok memnun oldum” ifadelerini kullandı.

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.