enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:21 Süper Lig’de yarın oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının başlama saati, A Milli Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2025’teki final maçı dolayısıyla saat 19.00’a alındı.
22:04 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
21:51 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı’na iştirak edecek
21:24 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi’ne tepki göstererek, “Muhalefet, karalama siyaseti yapmaya devam ediyor.
19:43 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddet önleme faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz”…
09:50 Dünyanın en büyük Türk Pazarı’nı Hollanda’da kurarak tarihe geçen Bart Van Kampen hayata veda etti…
08:12 Cevdet Yılmaz: “Terörsüz Türkiye önemli mesafeler katetti”
07:54 Almanya’nın Nürnberg kentinde Kırım Örgütleri Asamblesi adlı yeni bir platformun kuruluş kongresi gerçekleşti…
07:51 ABD uşağı katil İsrail’in sinsi işgal stratejisi: Çoban karakolları
07:43 Prof. Dr. Mustafa Karataş, “Gazze sadece Filistinlilerin meselesi değil, bütün ümmetin ve insanlığın ortak ve adil davası”
07:12 Günay Uslu’nun bitmeyen yükselişi: Paye üstüne paye, görev üstüne görev, Şimdi de Hollanda Film Festivali Denetim Kurulu Başkanlığı’na atandı…
07:01 Türk dünyasının sembolü yok oluyor: “Urmu Gölü can verir; İran onun katline ferman verir”
23:16 İletişim Başkanı Duran: Demokrasimize yönelik her türlü tehdidin karşısında durmaya devam edeceğiz
23:07 YSK’dan CHP açıklaması: Gerekçeli karar duyuruldu
21:37 Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Denizli’de “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde konuştu
21:21 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “12 Eylül askeri darbesinin demokrasimize sürülen kara bir leke. Bu darbeler tarihini biz tarihe gömdük ve sona erdirdik.”
19:52 Türkiye-Ermenistan normalleşme sürecinde altıncı toplantı yapıldı
07:49 Moskova’da Türk iş dünyası Crocus Expo fuarına katıldı
07:47 Geleceğin sanayisi dijital ve yeşil dönüşümle şekilleniyor
07:38 “İslamî ve İnsani Bir Sorumluluk: Gazze” Konferansı Kapanış Basın Bildirisi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kamala Harris’in ekibi, basın bülteninde Trump’ı ’78 yaşındaki bir suçlu’ olarak nitelendirdi

Kamala Harris’in ekibi, basın bülteninde Trump’ı ’78 yaşındaki bir suçlu’ olarak nitelendirdi
26.07.2024
A+
A-

Kamala Harris’in kampanya ekibi, ABD halkının Fox News röportajından çıkartması gereken dersler olduğu ve bunların da “Trump’ın yaşlı ve oldukça tuhaf” ve “bir daha başkan olmaması gerektiği” gerçeğinin olduğunu savundu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’ın yarıştan çekilmesiyle euronewsDemokratların adayı haline gelen Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in ekibi, bir süredir Biden’a yöneltilen “başkanlık yapamayacak kadar yaşlı olduğu” eleştirisini Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump’a yöneltti.

Harris’in seçim kampanyası ekibi, basına yolladıkları bir emailde Fox News’e bir röportaj veren Trump’ı hedef alarak “78 Yaşındaki Bir Suçlunun Fox News Ekranlarına Çıkması Hakkında” başlıklı bir yazılı açıklamayı gazetecilerle paylaştı.

Açıklamada, “ABD halkının Fox News röportajından çıkartması gereken dersler olduğu” belirtilirken “Trump’ın yaşlı ve oldukça tuhaf” olduğu ve kendisinin “bir daha başkan olmaması gerektiği” belirtildi.

Eski bir başsavcı olan Harris, başlattığı seçim kampanyasında Donald Trump’ın sabıka fotoğrafını kullanmanın yanısıra, eski başkanın davalarını gündeme getiriyor.

Joe Biden’ın, Trump ile ilk televizyon tartışmasında sergilediği “dengesiz” performansı Demokrat adayın “çok yaşlı” olduğu yönündeki endişeleri arttırmış, sonrasında seçim yarışından çekilmesine sebep olmuştu.

Fox News’e konuşan Trump ise, Biden’ın seçim yarışından çekilmesinin bir “darbe olduğunu” görüşünde olduğunu söylemişti.

Trump, “Onun yarışmasını istemiyorlardı. Anketlerde çok gerilerdeydi ve kaybedeceğini düşünüyorlardı” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.