enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
22:55 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
21:55 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
21:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kaftancıoğlu’nun iki yüzlülüğü… ‘Diren Koyun’dan kurban bağışına destek çağrısı

Kaftancıoğlu’nun iki yüzlülüğü… ‘Diren Koyun’dan kurban bağışına destek çağrısı
18.07.2021
A+
A-

UHA HABER / Her yıl Kurban Bayramı karşıtı paylaşımlarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bu yıl herkesi şaşırttı. ‘Diren Koyun’ paylaşımları ile bilinen Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Kurban Bayramı bağış kampanyasına destek çağrısında bulundu.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘STAR Gazetesi‘nden aktardığı haberine göre, Kurban Bayramı karşıtı paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem olan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bu yıl beklenmedik bir açıklamada bulundu.

CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Kurban Bayramı bağış kampanyası için çağrı yaptı.

Kaftancıoğlu’nun aynı duyarlılığı İBB haricindeki Kurban Bayramı kampanyalarında gösterip göstermeyeceği ise merak konusu oldu.

Müzisyen Umut Mürare “Direniş buraya kadarmış koyun kardeş!” sözleriyle tepkisini ortaya koyarken, İsmail Yılmaz, “Riya, yalan, kibir be ararsan burada gel vatandaş” yorumunu yaptı. Sosyal medyadan tepki yağmaya devam ediyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.