enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
16:13 Ruhangiz Aliyeva,”Halk Birliği Temsilcilik Ofisleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ve Guba-Haçmaz Ekonomik Bölgesinde faaliyete geçti”
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
00:02 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:01 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kabine toplantısında koronavirüs tedbirleri ele alınacak

Kabine toplantısında koronavirüs tedbirleri ele alınacak
17.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün Beştepe’de toplanacak. Koronavirüsle mücadelenin ele alınacağı toplantıda, kısıtlamalarla ilgili yeni kararlar alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün koronavirüsle mücadele ana gündemiyle toplanacak Kabine toplantısına başkanlık edecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu konuda bir sunum yapacak, kabine üyelerini bilgilendirecek. Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri toplantıda karara bağlanacak.

Esnafın gözü toplantıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, vakaların belirli bir sayının altına düşmesiyle birlikte esnaflarla ilgili kısıtlamaların kademeli olarak gevşetilmesi ile ilgili takvimi de başlatmayı planladıklarını açıklamıştı.

Esnafın gözü o takvimde. Hükümet; lokanta, restoran ve kafe sahiplerinden gelen talepleri değerlendirecek. Faaliyetleri kısıtlanan iş yerlerinin belli kurallarla açılması gündeme gelecek.

İl ve bölge bazında normalleşme adımları atılacak

Sokağa çıkma kısıtlamaları da masada olacak. Kısıtlamaların ne zaman esnetilebileceği konusunda değerlendirme yapılacak. Bunun için il il vaka tablosuna bakılacak.

Salgının seyrine göre il ve bölge bazında normalleşme adımları atılacak.

Yüz yüze eğitim hazırlıkları masaya yatırılacak

Köy okullarında yüz yüze eğitim başladı. 1 Mart’ta ilkokulun tüm kademeleri ile 8 ve 12’nci sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecek.

Bu konuda yapılan hazırlıklar Kabine toplantısında masaya yatırılacak. Diğer sınıf kademelerinde yüz yüze eğitime geçilme tarihi görüşülecek.

Türkiye’deki aşılama süreci değerlendirilecek

Çin ve Almanya’dan sipariş edilen aşıların son durumu ve yerli aşı çalışmaları da toplantıda ele alınacak. Türkiye’deki aşılama süreci değerlendirilecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.