enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:10 Kocaeli Büyükşehir’le Suriye Rakka’da iftar bereketi
00:09 TBMM Başkanı Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret etti
00:07 Vakıflar Genel Müdürlüğünce, “Vakıf Başkanları İftar Buluşması” programı Ankara’da düzenlendi.
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 23 yılda yaptığımız atılımla özellikle insansız teknolojilerde önemli bir seviyeye eriştik””
00:06 Gazeteci İlhan KARAÇAY: İftar sofralarını eleştirmem büyük yankı yaptı
00:06 TBMM Başkanlı Kurtulmuş, “Soykırımın durdurulması için maalesef bir şey yapılamıyor”
00:06 ABTTF Başkanı: HRW’nin hukukun üstünlüğündeki sorunlara dikkat çeken raporu Meclis gündeminde
00:06 Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir
00:05 Milli motosikletçi Razgatlıoğlu, 27 Şubat’ta Tayland’da MotoGP’de yarışacak ilk Türk sporcu
00:05 Akif Çağatay Kılıç, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:04 Mavi Vatan’a yeni güç: SANCAR SİDA
00:03 CHP’nin ‘şaibeli’ kurultay dosyası ile “İmamoğlu Suç Örgütü” dosyasının birleştirilmesi talebi kabul edilmedi
00:02 Bakan Fidan, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:01 Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, “Başkan Donald Trump’ın İran konusundaki önceliği diplomasi”
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecini ilmek ilmek dokuyoruz
00:20 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:14 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:13 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:12 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:11 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmit Sümerspor da milli sporcu heyecanı

İzmit Sümerspor da milli sporcu heyecanı
01.09.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Sapanca Kırkpınar’da 30 Ağustos tarihinde yapılan ve Makedonya’da gerçekleşecek olan Gençler Balkan Şampiyonası için Milli Takım seçme yarışlarında İzmit Sümerspor Kürek Kulübü sporcusu ve Safir koleji öğrencisi Ayşe BAYDAR U17 1X (tek çifte) kızlar kategorisinde farklı derece yaparak birinci geldi. 
AYŞE BAYDAR MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ
Özellikle deniz küreğinde isminden sıkça söz ettiren İzmit Sümerspor kürek kulübü bu kez milli takım seçmelerinde başarıya imza attı.
Ümmet Subaşı öncülüğünde idmanlara ve müsabakalara hazırlanan genç kürekçiler bu kez milli heyecanı yaşadılar. Kulübün lisanslı sporcularından Ayşe Baydar elde ettiği başarı ile milli takıma seçildi.
Resim önizlemesi
MAKEDONYA’DA MİLLİ FORMAYI GİYECEK
Sapanca da yapılan milli takım seçmelerinde başarı gösteren Baydar; İzmit’in ilk milli kürekçisi oldu. Makedonya da yapılacak Balkan şampiyonasında milli formayı giyecek olan Ayşe Baydar görüşlerini şöyle dile getirdi; “uzun zamandır milli formamızı giyip ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyordum. Her sporcunun olduğu gibi benim de hayalim milli takıma seçilip ay yıldızlı bayrağımızı göklere çıkartmaktır. Kulübümüz çatısı altında disiplinli ve sıkı çalışmanın sonucunda başarıyı yakaladım. Umarım milli kürekçi sayısı ilimizde daha da artacaktır. Ben birçok takım arkadaşımın bunu başaracağından eminim. Çok mutluyum ve daha çok çalışacağım ” dedi.

HABER : Mustafa SALMAN & Adapazarı, Sapanca

 

 

 

 

[TÜHA Haber Ajansı, 01 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.