enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 MİT Başkanı İbrahim Kalın, İstanbul’da başta Kudüs olmak üzere Hamas heyetiyle görüştü
10:19 Trump yönetimi İran sendromuyla güç kaybetmeye devam ediyor
00:50 İran savaşında hangi ülkeler kazanacak, hangileri en çok zarar görecek?
10:30 Meclis’in bayram sonrası gündemi yoğun
09:13 İran, ABD ve İsrail’in saldırılarına misilleme olarak, İsrail’de Dimona’nun ardından Arad’ı da vurdu
00:58 Bir Krizin Anatomisi: Hürmüz Boğazı’nda Hukuk ve Sigorta
00:28 Geçmişten Günümüze Dışişleri Bakanlarımız | İsmet İnönü
00:20 Gazeteci Kutub Elaraby yazdı: Batı’nın Savaşlarda Dini Söylem Kullanımı
19:36 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:19 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:06 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:53 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:17 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:51 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:17 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:03 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
00:00 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
22:46 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir Ticaret Odası, kadına şiddet konusunda kadın üyeleri liderliğinde bir komisyon kuracak

İzmir Ticaret Odası, kadına şiddet konusunda kadın üyeleri liderliğinde bir komisyon kuracak
03.08.2020
A+
A-

TÜHA HABER / İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, ‘Kadın dostu kent’ ünvanını 2010 yılında alan İzmir’in Ticaret Odası olarak, hayata en çok dokunan kurumlarının başında geldiklerini açıkladı.

Mahmut Özgener Kimdir? Aslen nereli? İş Hayatı ve BiyografisiBaşkanı Mahmut Özgener, (UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘na yaptığı açıklamada, “Hayatımızın hemen her gününde hem işyerlerimizde, hem sahada, binlerce insanla temasa geçiyoruz. İzmir Ticaret Odası olarak harekete geçtiğimizde, temas ettiğimiz insanlara yönelik çalışmalar yaptığımızda, ciddi bir değişim yaratabiliriz” dedi.

Bu konuya, İZTO’nun kadın üyelerinin liderlik etmelerini dilediklerini vurgulayan Özgener, “Kadın üyelerimizden bir komisyon kurmalarını bekliyoruz. Bu komisyondaki isimleri daha sonra paydaşlarımızla çoğaltmak amacındayız. Alınacak önlemleri, vermeyi planladığımız eğitimleri, kadına şiddet ve daha birçok konudaki çözüm önerilerini kadın üyelerimizin projelendirmelerini bekliyoruz. Onların bize öncülük etmesi çok büyük önem taşıyor” ifadesini kullandı.

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO’nun kadın üyelerinin liderliğinde kurulacak komisyon tarafından hayata geçirilecek çalışmaların içeriğini ve kapsamını kendilerinin belirleyeceğini, şiddetle mücadelede iş hayatında alınacak önlemler, kadın istihdamını artıracak öneriler, öfke kontrolünün sağlanabilmesi için yapılacak etkinlikler üzerinde çalışarak hedef odaklı projeler üretileceğini belirtti.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde alanında donanımlı akademisyenlerin deneyimlerinin de komisyonun çalışmalarına ışık tutacağını belirten Özgener, “Bu konuda kadın üyelerimizin öncülüğünde birlikte hareket edersek çok kısa zamanda önemli yol kat edeceğimize inanıyorum. Ülkemize hiç yakışmayan bu lekeyi, Türkiye’nin gündeminden çıkarmak için hep beraber konuşalım, düşünelim, üretelim ve uygulayalım” dedi.

HABER : Ataner YÜCE & İzmir

[TÜHA Haber Ajansı, 03 Ağustos 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.