enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:51 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:17 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:03 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
00:00 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
22:46 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:42 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’nda
13:32 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:18 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
00:29 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:27 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:05 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İsmet Taşdemir işini bilir!

İsmet Taşdemir işini bilir!
09.03.2025
A+
A-

Lider Kocaelispor’umuz son 3 haftadır beraberliklere abone olunca ister istemez taraftarda ve camiada farklı farklı yorumlar yapılmaya başlandı. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Yok Ahmet’in yerine Mehmet mi, Hasan’ın yerine Hüseyin mi oynasa gibi gibi…“Hafıza-i  beşer nisyan ile maluldür “ yani insan hafızası geçmişini unutabilir.
İsmet Taşdemir öncesi istikrarlı olmayan, haftası haftasına tutmayan ilk onbir ile sahaya çıktığımız haftaları, takım kadrolarını unutmamak gerekir.
Iğdır'lı İsmet Taşdemir Takımını Süper Lig'e Çıkardı - Iğdır - Güven  Gazetesi - 1971'den Bugüne
İsmet Taşdemir’in takımın başına gelmesinden sonra gerek sonuç gerekse futbol anlamında ciddi ve gözle görülür değişikliklerin olduğunu hepimiz görüyor ve fark ediyoruz. Neticede İsmet hoca benim babamın oğlu değil ama Allah için doğruları da kaleme almak gerektiğini düşünüyorum.
Evet özellikle son üç haftadır Kocaelispor taraftarı üç puana hasret kaldı. Ama yenilgi yüzü de görmedi. Malum her köşe yazımızda da ifade ettiğimiz gibi ligin sonuna yaklaştıkça maçlar zorlaşıyor, daha da zorlaşacaktır. Önemli olan teknik direktör ve teknik heyetin bu durumun farkında olmasıdır ki, bence kesinlikle farkındalar.
Takımımızda özellikle İsmet hoca geldikten sonra ve ara transfer döneminden sonra oturmuş güzel bir sistem ve iskelet var. Bende bu kadro ve iskeletin oluşumunu doğru buluyorum.
Vukovic: Güzel bir galibiyet elde ettik
Kalemiz ve defansımızın Maşallah’ı var. Orta saha da kırmızı kart ve sakatlık olmadığı müddetçe yani zorunluluğun haricinde Vukoviç istenileni veriyor.
Son günlerde Cihat ilk onbirde başlar mı başlamaz mı tartışmaları bence gereksiz bir tartışma. Elbette Cihat da hocanın verim alacağı futbolcuların başında geliyor ama biraz eksikleri var. Bazı futbolcuların yetenekleri oyunu çevirmeye yöneliktir, sonradan girer, oyuna ve skora katkıda bulunur.
Cihat Çelik Kocaelispor'da
İşte bizim Cihat ta bunlardan biri. Ben kendisini bir zamanlar Fenerbahçe’de ve milli takımda forma giyen Semih Şentürk’e benzetiyorum. Oyuna sonradan girer ve skora katkısı olurdu. Bu özellikte ayrı bir meziyettir, Cihat’ın bu özelliğinden dolayı kendisi ile gurur duyuyoruz.
Gol bölgesine gelecek olur isek, işte bu bölgede oturmayan bir istikrarsızlık var. Mendes’i bu tartışmaların dışında tutuyorum, adam tam bir profesyonel, işini layıkıyla yapıyor hatta eksraları bile var.
Kocaelispor Signs Brazilian Striker Marcao from Al Ahli on a One-Year Loan
Rivas’ta Mendes’in boşluğunda fazla sırıtmıyor. Marcao konusuna gelince ki burası çok çok önemli. Bu taraftar, bu camia, bu yönetim ve hatta bizim spor basını kendisini el üstünde tuttu, sabırsızlıkla iyileşmesini, kilo vermesini bekledi.
Son beş altı haftadır da takımda formasını istikrarlı şekilde giymeye başladı. Ancak son oynanan Ümraniyespor maçından sonra yaptığı paylaşım tamamen bir şımarıklık olarak değerlendiriyorum.
O paylaşımı parasal konulara bağlayanlar oldu, neymiş Marcao o paylaşımı yaptıktan sonra ertesi gün takıma 25 milyon para verilmesini bile o paylaşıma bağlayanlar oldu. Hiç ama hiç alakası yok, adım soyadım gibi eminim buna. O paylaşımın altındaki sebep teknik heyete, “beni neden oyundan çıkartınız ” veya takım içinde bazı futbolcuların sahada kendisine yeterince topla buluşturmaması, biraz da Oğulcan’ın penaltılarda ön planda olup kendisinin tercih edilmemesi hususunun büyük olasılık olmasıdır.
Velev ki, sebepler ne olursa olsun, sen çocuk değilsin, bu takımın en pahalı ve en çok para kazanan futbolcususun. Ayrıca en profesyonel olan futbolcuların başında geliyorsun, şampiyonluğa giden bir yolda ortalığı velveleye vermenin ne alemi var. Özellikle Marcao’nun böyle bir paylaşımı yapmaya hiç ama hiç hakkı yok.
Hani bir söz vardır ya; ” imam bunu yaparsa cemaat ne yapmaz ” diye. Örnek olacağı yerde nefsine yenilerek, egosunu tatmin etmesi mi diyelim, öfkesini kontrol altında tutmaması mı diyelim, ismini siz koyun. Bence birileri kendisine durumu güzelce izah etmesi gerekir. Kocaelispor’un bir mahalle veya semt takımı olmadığını hatırlatmaları gerektiğini düşünüyorum.
Ankaragücü-Kocaelispor: 4-2 - Çağdaş Kocaeli Gazetesi
Yazımızı toparlayacak olursak, pazartesi akşamı Ankaragücü ile kaliteli, güzel bir maç izleyeceğiz, durum bunu gösteriyor. Kadın taraflarlara da maçın ücretsiz olmasını da ayrı bir güzellik olarak görüyorum. Her maçta rakibe göre oyun planları ortaya koyan İsmet hoca, Ankaragücü maçına nasıl bir kadro ve taktikle takımı oynatacak bekleyip göreceğiz.
Strateji, teknik, taktik ve onbir nasıl olursa olsun; üç puan bizim olsun diyor hepinize saygılarımı sunuyorum.
Mustafa Salman Yorumları ve İncelemeleri - 1000Kitap
Gazeteci* Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.