enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
07:17 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
05:23 Orban’dan Rus varlıklarının dondurulmasına tepki: ‘Brüksel sınırı aştı’
00:59 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:55 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:39 Sofralık Zeytin Ihracatı Yeni Sezona Yüzde 13’Lük Artışla Girdi
00:38 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
00:30 Suriye’de bir DEAŞ militanının düzenlediği silahlı saldırıda 2 ABD askeri ve 1 ABD vatandaşı hayatını kaybetti…
00:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nüfus artış hızı noktasında gerçekten dertliyiz”
00:13 Ukraynalı Nobel Barış Ödülü sahibi Euronews’e konuştu: Ukrayna’nın ‘demokrasi dersine’ ihtiyacı yok
00:12 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:08 Plastik çöp: Türkiye geri dönüşüm efsanesinin neresinde?
00:07 Uluslararası araştırmacılardan İstanbul uyarısı: ‘Depremler adım adım şehre yürüyor’
00:02 Gastronomide Yeni Dönem: MICHELIN Rehberine 54 Yeni Restoran
00:01 İstanbul Süleymaniye’deki İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) İPAM Darüşşifa Psikoterapi Merkezi açıldı…
00:58 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Amasya’da ziyaretlerde bulundu
00:50 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:44 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık Perşembe günü yapacak…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İş İnsanı Ceylan bir depremzede olarak Milletvekili Aday Adayıyım

İş İnsanı Ceylan bir depremzede olarak Milletvekili Aday Adayıyım
18.03.2023
A+
A-

AK Parti Adıyaman milletvekili aday adayı Canan Ceylan, CMC Gayrimenkul Anonim Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanlığı, Şanghay İşbirliği Örgütü ,Uluslararası Ekonomik İşbirliği Kurumu Türkiye Daimi Temsilciliği Baş Danışmanlığı, Uluslararası İnsan Hakları Koruma Komiserliği ve Türkiye Direktörlüğü Danışmanlığı görevlerini sürdürdüğünü belirterek, tecrübesini Türkiye Büyük Millet Meclisine yansıtacağını ifade etti.

Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın haberine göre, TDP Türkiye Değişim Partisi kurucusu, Ayrıca Kurucu Kadın Kolları Genel Başkanlığı yaptığını da ekledi.

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı ve yıllarca birçok sivil toplum kuruluşunda başarıyla görev yapmış Canan Ceylan 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den Adıyaman milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs’ta tarihi bir seçim yaşayacakları bu sürece katkıda bulunmak ve millete hizmet etmek istediği için AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Ceylan, “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlayacağımız ve Türkiye’nin kuruluşunun 2’nci yüzyılın ilk adım atacağımız bu yılda millet olarak önemli bir kararın eşiğindeyiz. Millete hizmet yolunda 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürümek için AK Parti’den Adıyaman’da milletvekili aday adayı oluyorum. Hem ülkemize hizmet etmek hem de Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremler sonrası büyük yıkımların yaşandığı Adıyaman’ı yeniden o güzel günlerine döndürmek için bu davaya gönül vermiş,  inanmış bir iş insanı olarak ilimizi mecliste temsil etmek adına bir yola çıkmış bulunuyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah ülkemizin her tarafına hizmetler yapmaya milletimizin gönlüne dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Seçime kısa bir süre kaldığını ve milletin sandıkta ülkenin geleceğine karar vereceğini söyleyen Ceylan, “Aday adaylığı sürecinin ardından partimizce adaylar belirlenecek ve daha sonra da aziz milletimiz sandığa gidip kararını verecek. Milletimizin her birinin oyuna talip olan bu kutlu davanın bir ferdi olarak bu süreçte çalışmaya devam edeceğiz. Bir yandan deprem sonrası milletimizin yaralarını saracağız bir yandan da ülkemizin yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıktan yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz zaferle çıkacaktır.” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.